Vahvistimen asennuskaapeli BMW perusaudiolle
Vahvistimen asennuskaapeli BMW perusaudiolle Vahvistimen asennuskaapeli BMW perusaudiolle

Vahvistimen asennuskaapeli BMW perusaudiolle

Plug&Play johtosarja bassojen liittimiltä

99,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

AH-AMPC-BMW1 kaapeli mahdollistaa vahvistimen lisäämisen lähes jokaiseen BMW-malliin 2005 ja siitä uudempiin, jossa tehtaan perusaudiot ilman diskantteja. Kaapeli vastaa täysin OEM-laatua.

Kaapeli kytketään vain etupenkkien alle bassoille tulevien johtojen 4-napaisiin liittimiin. Kaapeli siis ottaa soittimelta tulevan signaalin liittimistä ja tuo paluuna vahvistettuna erikseen bassoille ja ovikaiuttimille. Näin ovikaiuttimien ja bassojen jakotaajuudet/tasot pystytään erikseen säätämään verrattuna soittimen taakse tulevan kaapelin väliin liitettäviin vahvistimiin, joissa sama kanava syöttää yhteisesti bassoja ja ovikaiuttimia. Meidän mielestämme ainoa oikea tapa kytkeä vahvistin perus-hifeihin (vastaava kytkentä myös BMW Alpine retrofit kiteissä).

AH-AMPC-BMW1 on suoraan yhteensopiva Alpine MRV-sarjan vahvistimien kanssa ja asentaminen hoituu Plug&Play -periaatteella. Mikäli kaapeli käytetään johonkin muuhun kuin Alpine MRV-vahvistimeen, tulee kaapelin mukana erillinen liitin avoimilla johdoilla, joka liitetään vahvistimen kaiutintasoiseen sisääntuloon. Kaikki johdot ovat värikoodattu ja merkitty teksteillä asennuksen helpottamiseksi.

Kaapelin avulla saadaan vahvistimen kautta toistettua etukaiuttimet sekä penkkien alla olevat bassot. Kaapeli ei vaikuta takakaiuttimiin, vaan ne toistuvat suoraan soittimesta.

Huom. Ennen 9/2009 valmistetuissa autoissa on 2-napainen liitin ja ovikaiuttimien/bassojen rinnankytkentä tapahtuu hieman eteenpänä kynnyskotelon vieressä. Tätä varten johtosarjassa on 2 ylimääräistä johtoa, jotka kytkettävä erikseen näihin oville meneviin johtoihin. Uudempiin malleihin riittää pelkkä liittimen ja bassojen johtojen kytkentä.

Huom2. Bassoihin kytkettävät johdot ovat tässä johtosarjassa ilman oe liitintä eli tarkoitettu kytkettäväksi perinteisiin ruuviterminaaleihin (Blam, Match). OE, Audison tai GZ bassoille vaatii joko erillisten urosliittimien/adapterien hankkimisen LINKKI.

  • Kaapeli, jolla saadaan lisättyä vahvistin autoon, jonka soitinta ei voida tai ei haluta vaihtaa
  • Pituus: 5 metriä
  • Sopii suoraan Alpinen MRV-sarjan vahvistimiin
  • OEM-laatua
  • Mukana adapteri muun merkkisten vahvistimien kytkemiseen (Vahvistimessa oltava kaiutintasoinen sisääntulo automaattikäynnistyksellä).
Arvostelut 0 arvostelua