Top Hifi ReAmp vahvistimen päivityskitti
Top Hifi ReAmp vahvistimen päivityskitti Top Hifi ReAmp vahvistimen päivityskitti Top Hifi ReAmp vahvistimen päivityskitti Top Hifi ReAmp vahvistimen päivityskitti Top Hifi ReAmp vahvistimen päivityskitti Top Hifi ReAmp vahvistimen päivityskitti Top Hifi ReAmp vahvistimen päivityskitti Top Hifi ReAmp vahvistimen päivityskitti

Top Hifi ReAmp vahvistimen päivityskitti

1 259,95 €
1 371,00 €
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Tällä kitillä mahdollista päivittää alkuperäinen MOST-väylään kytketty Top-Hifi vahvistin (kaikki BMW:t, joissa Logic 7, Harman-Kardon, Individual Audio) nykyaikaiseen ja huikeilla tehoilla varustettuun Match UP 7DSP vahvistimeen, josta löytyy RCA lähtö esim. lisäsubbarille.

Mitään johtoja ei tarvitse katkoa ja alkuperäinen vahvistin on helposti palautettavissa!

Sarja sisältää Match UP 7DSP vahvistimen, jossa mukana irtoliittimet merkityillä johdoilla, jotka kytketään auton vahvistinliittimeen tulevaan Top-Hifi ReAmp johtosarjaan. Audiosignaali Top-Hifissä tulee optisesta MOST-väylästä, joka kytketään Helix SDMI25 dekooderille, josta taas on S/PDIF (Toslink) lähtö Match vahvistimelle. Paketissa mukana myös URC.3 tasonsäädin, jolla pystyy penkinalusbassojen tasoa säätämää kuljettaja paikalta sekä vaihtamaan sound setuppia "lennossa" (vahvistimessa 2 muistipaikkaa).

Mitään koodauksia ei myöskään tarvita vaan asennus lähestulkoon Plug&Play. Ainoastaan vahvistimen ja ReAmp johtosarjan kaiutinjohdot tarvitsee kytkeä toisiinsa, jota varten on hyvä olla esimerkiksi abiko-liittimiä. Kytkettäessä täytyy myös huomioida, että vakiovahvistin on 9-kanavainen kun UP 7DSP taas 7-kanavainen, joten toiset takakaiuttimet täytyy jättää pois pelistä (mielellään jättää kauimmaiset hattuhylly/katto käyttöön, paitsi jos kyseessä paneelikaiuttimet esim. 3srj Touring). Virta täytyy myös vetää akulta vahvistimelle ja sitä varten paketissa on mukana 2m 6mm2 virta+maakaapelia miniANL sulakepesällä (60A) ja liittimillä (voidaan ottaa myös auton johtosarjasta, mutta vaatii +/- johtojen katkaisemisen). Helix SDMI25 vaatii toimiakseen myös 12V virran, jota varten tarvitaan pienet pätkät tavallista virtajohtoa ja virran voi ottaa vahvistimen terminaalista.

Huom! 7DSP versiossa on bassojen ja keskikaiuttimen kanavat eri järjestyksessä kun 7BMW versiossa (7DSP: bassot E+F ja keskikaiutin G, kun taas 7BMW: keskaiutin E ja bassot F+G). Tämä täytyy huomioida säätäessä esim. jos käyttää pohjana valmis setuppeja. Fader täytyy myös vahvistimesta säätää kiinteäksi esim. 30% signaalista taakse, koska Helix SDMI25 dekoodaa väylästä vain stereosignaalin.

Arvostelut 0 arvostelua