Top Hifi Re-Amp vahvistimen päivityspaketti UP10
Top Hifi Re-Amp vahvistimen päivityspaketti UP10 Top Hifi Re-Amp vahvistimen päivityspaketti UP10 Top Hifi Re-Amp vahvistimen päivityspaketti UP10 Top Hifi Re-Amp vahvistimen päivityspaketti UP10 Top Hifi Re-Amp vahvistimen päivityspaketti UP10

Top Hifi Re-Amp vahvistimen päivityspaketti UP10

High-End hifiä Bemarin S677/688/752 optioon uudella Match UP 10DSP vahvistimella

1 521,10 €
1 609,80 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Huom! Pääkuvan Helix SDMI25 valmistus lopetettu, joten tilalle tulee yhtä hyvä ellei parempi MOST-X dekooderi.

Tällä setillä mahdollista päivittää alkuperäinen MOST-väylään kytketty Top-Hifi vahvistin (kaikki BMW:t, joissa Logic 7, Harman-Kardon, Hifi System Professional DSP, Individual Audio, Bang&Olufsen ja Bowers&Wilkins) nykyaikaiseen ja huikeilla 1680W!!! tehoilla varustettuun Match UP 10DSP vahvistimeen, josta löytyy DSP:llä säädettävä RCA lähtö herätteellä esim. lisäsubbarille.

Sarja sisältää saksalaisvalmisteisen EISA voittaja Match UP 10DSP vahvistimen PP-BMW 1.9HK + SDMI johtosarjalla, sekä MOST-X dekooderin, joka muuntaa optisen audiosignaalin vakiovahvistimen liittimestä S/PDIF muotoon, jolloin audiosignaali pysyy vakion tavoin täysin digitaalisena. Mukana myös asennukseen tarvittavat johdot ja liittimet, sekä URC.3 tasonsäädin, jolla voi penkinalusbassojen ja takakaittimien tasoa säätää kuljettajan paikalta ja vaihtaa sound setuppia "lennosta" (vahvistimessa 10 muistipaikkaa, joista 1/2 pystyy säätimen napilla vaihtamaan).

Mitään koodauksia ei myöskään tarvita vaan asennus lähestulkoon Plug&Play. Ainoastaan vakiovahvistimelle tulevat virta- ja maajohdot täytyy katkaista ja liittää UP10:n irroitettavaan virtaliittimeen (helppo kytkeä takaisin, jos palauttaa vakiovahvistin tarvittaessa).

Vahvistimen valmistajan Audiotec-Fischerin sivuilta löytyy myös valmiiksi konfiguroidut setupit Bemareille, jotka löytyvät -> https://www.audiotec-fischer.de/en/matchdatabase/soundIndex

Nämä setupit eivät kuitenkaan toistaiseksi sisällä mm. ekvalisointeja tai aikaviiveitä, mutta ovat hyvä pohja aloittaa säätäminen. Paras lopputulos saadaan taajuusvastemikrofonilla ja meiltä löytyy Match MTK-1 säätölaitteet soundin optimoimiseksi, sekä luonnollisesti asennus onnistuu myös. Ota yhteyttä: info@audiokit.fi

Huom! MOST dekooderi purkaa väylästä ainoastaan stereosignaalin, joten fader täytyy vahvistimesta säätää kiinteäksi esim. 30-50% signaalista taakse. Toiset takakaiuttimet on kuitenkin mahdollista asettaa vahvistimen asetuksista toimimaan "Rear Fill", jolloin niiden voimakkuutta pystyy säätämään valinnaisella URC.3 säätimellä. Ääniasetukset ovat myös muokattavissa eri muistipaikoille maun mukaan, ja kaikkia kymmentä muistipaikkaa voidaan ohjata kosketusnäytöllisellä Director säätimellä (lisävaruste URC.3 tilalle).

Blogista löytyy myös juttu setin asentamisesta -> LINKKI.

Huom2! Tuotekuvasta poiketen virrat MOST dekooderille täytyy ottaa suoraan vahvistimen terminaaleista, koska PP-BMW 1.9HK+SDMI johtosarjaan sille tarkoitettuun johtoon ei tule virtaa mikäli vahvistin ei ole päällä. Ja vahvistin ei mene päälle ellei se saa herätettä MOST-dekooderilta.

Arvostelut 0 arvostelua