Top HiFi add-a-sub johtosarja
Top HiFi add-a-sub johtosarja

Top HiFi add-a-sub johtosarja

Plug&play johtosarja lisäsubbarin asennukseen johtoja katkomatta

109,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

HUOM! Vaatii aktiivisen linjamuuntimen lisäksi! 

Paljon kysytty johtosarja subwooferin lisäykseen Logic 7 / HiFi System Professional DSP / Harman Kardon / Individual / B&O / B&W optioon johtoja katkomatta! Sopii myös E6x CCC HiFi 676 optioon, missä penkinalusbassoille pieni 2-kanavainen vahvistin.

Johtosarja kytketään suoraan vakiovahvistimen liittimen väliin. Johtosarjassa on myös irroitettava liitin penkinalusbassojen johdoille, mikäli tarkoitus on laittaa erillinen tehokkaampi vahvistin näitä ruokkimaan. Myös molemmat onnistuu samaan aikaa eli vahvistin penkinalusbassoille ja subbarille signaalit.

Kaikki johdot on selkeästi merkitty ja mukana tulee asennusohje / johtosarjan kaaviokuva. Ei sisällä herätejohtoa eli heräte tulee erilliseltä linjamuuntimelta.

Kytkettävän linjamuuntimen on suositeltava kestämään jopa 30V+ jännitettä, jollaista BMW:n Top HiFi vahvistimet antavat lujaa soitettaessa. Pienemmille jännitteille speksatut muuntimet toimivat (esim. perus Helix AAC.3), mutta eivät ole pitkäikäisiä.

Herätettä varten täytyy muuntimessa olla asetus audiosignaalin tunnistukseen mielellään viivepiirillä, jotta heräte ei "sammu" hiljaisissa kohdissa ja musiikkikappaleiden välillä. Vaihtoehtoisesti herätteen voi "ryöstää" vakiovahvistimen +12V johdsta.

Suosittelemme seuraavia linjamuuntimia:

DD Audio SC-2 (40V jännitteenkesto signaalintunnistuksella ja ulostulosignaalin säädöllä. Edullinen)

DD Audio BSI-1 (40V jännitteenkesto signaalintunnituksella ja viivepiirillä, tasonsäädin, jakosuodin ja signaalinmuokkausominaisuuksia jne...)

Helix AAC.3 HP (25V jännitteenkesto säädettävällä signaalintunnistus herkkyydellä ja 2min viivepiirillä. Yksinkertainen )Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet
Instagram