System One A50BT Bluetooth vahvistin
System One A50BT Bluetooth vahvistin System One A50BT Bluetooth vahvistin System One A50BT Bluetooth vahvistin System One A50BT Bluetooth vahvistin

System One A50BT Bluetooth vahvistin

Tuotetta rajoitettu erä.

2 x 50W vahvistin, jossa Bluetooth vastaanotto, optinen sisääntulo, RCA-tulo, Aux -tulo sekä linjalähtö subbarille

249,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Enää 1kpl jäljellä eikä lisää saa!

System One A50BT on erittäin kompaktin kokoinen vahvistin, jolle löytyy lukemattomia käyttökohteita. Voit käyttää sitä kotilaitteistosi ainoana vahvistimena, sillä voit parantaa tietokoneen tai television ääntä, se voi olla autotallikaiuttimien vahvistimena tai se voi toimia vaikkapa työhuoneesi äänilähteenä.

System One A50BT on vain 19cm leveä, joten se sopii tyylikkäästi lähes mihin vaan. Tehoa A50BT tarjoaa kahdeksan ohmin kuormaan 25 wattia / kanava ja neljän ohmin kuormassa 50 wattia / kanava.

Bluetooth

Bluetooth mahdollistaa musiikin langattoman toiston esimerkiksi puhelimesta tai tabletista, joten laitteiston ”kaapelointi” ei ole monimutkaista ja näin hellasärön mahdollisuus on pieni.Johdot vain kaiuttimille ja töpseli seinään, perin yksinkertaista.

A50BT sisääntulot ja lähdöt

Optinen sisääntulo: Optinen toslink-sisääntulo mahdollistaa esimerkiksi televison äänen nostamisen täysin uudelle tasolle. Kun television optista lähtöä käytetään, ohitetaan kaikki tv:n omat äänikortit, joten äänenlaatu siirtyy täysin digitaalisena ja muokkaamattomana vahvistimelle ja siitä kaiuttimille.Tämä tapahtuu myös esimerkiksi Google Chromecast:n kanssa, kun Chromecast puolestaan syöttää äänen televisiolle HDMI-kaapelia pitkin digitaalisena ja D/A-muunnos tehdään vasta A50BT vahvistimessa.

3,5mm Aux-In: Aux-In liitännän avulla voit liittää vaikkapa jonkin kannettavan soittimen vahvistimeen.

RCA-sisääntulo

Ja ettei fyysinen levykokoelmasi jäisi huomiotta, RCA-sisääntulo mahdollistaa esimerkiksi CD-soittimen kytkemisen tai vinyylisoittimen (vaatii RIAA-korjaimen) liittämisen vahvistimeen.

Subwoofer -lähtö

2 x 50W vahvistin on tarkoitettu erityisesti käytettäväksi jalustakaiuttimien, seinälle / kattoon asennettujen kaiuttimien tai pienikokoisten lattiakaiuttimien kanssa. Bassopäätä tukemaan voit hankkia aktiivisubbarin ja liittää sen A50BT:n Sub Out -lähtöön.

Langaton kaukosäädin

Mukana toimitetaan langaton IR-kaukosäädin, jolla hoidat perustoiminnot kuten äänenvoimakkuuden säädöt, ohjelmalähteen valinnan sekä laitteen päälle/pois kytkemisen.

  • 2-kanavainen vahvistin
  • 2 x 25W (8ohm)
  • 2 x 50W (4ohm)
  • Bluetooth
  • 3,5mm Aux-In
  • RCA-tulo
  • Optinen sisääntulo
  • Subwoofer lähtö
  • Kaukosäädin
  • Mitat: 190 x 52 x 139mm
Arvostelut 0 arvostelua