Rainbow IL-C4.2S BMW erillissarja
Rainbow IL-C4.2S BMW erillissarja Rainbow IL-C4.2S BMW erillissarja Rainbow IL-C4.2S BMW erillissarja
Rainbow

Rainbow IL-C4.2S BMW erillissarja

Rainbow 2-tie erillissarja BMW autoihin

299,00 €
Sisältää alv. 24 %
Tämä on esittelytuote.

Valmistus loppunut, mutta MB kaiuttimia (kuva 2) on muutama jäljellä ja tapit irti ruuvaamalla jako on sama kuin BMW:ssä kapea jako, joka on mm: E6x, E7x, E83, F01-04, F07 etuovissa. Keskellä, hattyhyllyllä ja katossa on kaikissa bemareissa kapea jako. Liittimet luonnollisesti eri, mutta pikku kytkemisellä ja hieman BiPlast matosta tiivistettä molemmin puolin onnistuu asennus. Diskantista myös puuttuu kaulus johon vakiopaikat tarraa, eli kuumaliimaa vaatii.

Tästä kuitenkin yhdet parhaiten soivista erillissarjoista MB versiona lähes puoleen hintaan -> https://www.audiokit.fi/tuote/rainbow-il-c42-mb

S versio suuremmalla 25mm diskantilla ja pinnoitetulla paperikartiolla.

Rainbown uudistunut BMW-kaiutinsarja vuodelle 2019! Todella suositut BMW-autokohtaiset erillissarjat ovat astuneet seuraavan sukupolveen. Perusteellisen kehitystyön pohjana on käytetty aiempia versioita. Uusi runko, uusi magneetti, uusi puhekela, uusi kartio. Niin diskantissa kuin keskiäänielementissäkin. Uusitut jakosuotimet. Tuloksena entistäkin helpompi asennettavuus ja huikea äänenlaatu!

Jakosuotimien jyrkkyys on 12dB/okt ja poikkeuksellisesti myös mideille on omansa. Ilmoitettu taajuusvasteen alaraja on myös huomattavasti kilpailijoita matalampi 70Hz.

Herkkyys on 4" sarjaksi korkea 90dB ja diskantin toisto ulottuu jopa 30kHz saakka. Normaalia matalampi 3.4 Ohm kokonaisimpedanssi mahdollistaa paremman hyötysuhteen mankalta tai vahvistimelta.

Kyseinen sarja on varustettu irroitettavilla adaptereilla kahdelle eri pulttijaolle, joten se sopii lähes kaikkiin BMW autoihin, jotka käyttävät 4" elementtejä kolmella kiinnityskorvakkeella. Kiinnitys mallista ja asennuspaikasta riippuen voidaan tehdä kummaltakin puolelta. Huom! sarja ei sisällä tiivisteitä. Suosittelemme BiPlast 5 mattoa, josta tiivisteet on helppo leikata ja mattoa voi käyttää myös jakosuotimien kiinnittämiseen.

Soveltuvuuden omaan autoosi voit tarkistaa esimerkiksi Audison-BMW soveltuvuustaulukosta, ja kiitos adaptereiden sarjan sopivuus vastaa molempia Audisonin K4E ja K4M sarjoja.

Sarjasta löytyy myös blogitesti: KLIK.

Huom. Mikäli asennus taakse hattyhyllylle / kattoon, niin kysy mukaan suuntauskupit. Sarja ei näitä sisällä, mutta välillä jää Audison / GZ kaiuttimista ylimääräiseksi kun asennus oviin.

LISÄTIEDOT

TuotemallitarkenneINTELLIGENCE LINE
Tekniset tiedotMallikohtainen 2-tie erillissarja BMW autoihin
4" ND keskiääni
25 mm ND silkkikalottidiskantti
Tehonkesto 50 Wrms / 100 Wmax
Impedanssi 3.4 Ohm
Herkkyys 90dB
Taajuusvaste: 70 Hz – 30 kHz
Jakotaajuus diskantti 12dB/Okt @ 3.5kHz
Jakotaajuus keskiääni 12dB/Okt @ 70Hz

Sopivuus malleihin: Kaikki joissa 4" vakiona.
Adapterit 2:lle pulttijaolle.
Kiinnitys edestä tai takaa autosta riippuen.