Rainbow IL-C4.2C MB erillissarja
Rainbow IL-C4.2C MB erillissarja
Rainbow

Rainbow IL-C4.2C MB erillissarja

Erittäin laadukas ja hyväsoundinen MB mallikohtainen 4"erillissarja

159,89 €
269,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Autokohtaiset kaiuttimet Mercedes Benz malleihin ovat alusta loppuun asti tarkasti suunniteltuja. Suoraan alkuperäisen kaiuttimien tilalle sopivat elementit, auton alkuperäisiin liittimiin* sopivat liittimet ja ennen kaikkea auton akustiikkaan räätälöity ääni.

Päivitä alkuperäinen kaiutinjärjestelmä uudelle tasolle OEM-tyyliin. Halutessasi voit poistaa kaiuttimet ja palauttaa alkuperäiset paikoilleen, mitään muutoksia autoon ei tarvitse tehdä. Mitään ei näy matkustamoon, ainoastaan korvasi huomaavat eron entiseen.

IL-C4.2C erillissarja on kolmesta Rainbowin suunnittelemasta sarjasta keskimmäinen paremmalla (tuplasti paksumpi kun E versiossa) diskantilla ja pinnoitetulla keskiäänen kartiolla sisältäen yksilölliset jakosuotimet kaikille elementeille. Sarjan ovh on oikeasti 299€ eikä näitä enään valmisteta. Vielä muutama jäljellä poistohintaan.

Sopii myös bemareihin joissa kapea pulttijako esim. E6x ruuvaamalla tapit irti. Lisätietoja -> https://www.audiokit.fi/tuote/rainbow-il-c42s-bmw (sopii myös kaikkiin keskikaiuttimeksi kysy puolitettua sarjaa sähköpostitse)

Adaptereilla mahdollista asentaa kaikkiin bemareihin -> https://www.audiokit.fi/tuote/kaiutinadapterit-bmw (lisäksi suosittelemme BiPlast 5 / 10 mattoja tiivisteiden tekoon)

BMW asennuksessa jos ei halua johtoja katkoa voi näistä hyödyntää naarasliittimet -> https://www.audiokit.fi/tuote/bmw-ovikaiuttimien-liittimet

* Huom! Sarjassa on 2 jakosuodinta omilla MB liittimillä, mutta esim. W205 C-sarjan perusaudiosta puuttuu diskantit kokonaan eikä liitintä diskantille siis ole. Tässä tapauksessa täytyy molempien jakosuotimien input puolelta katkaista johdot ja liittää ne yhteen siten, että vakioliittimeltä lähtee signaalit molempiin jakosuotimiin eli ns- Y-haara tehtävä.

LISÄTIEDOT

TuotemallitarkenneINTELLIGENCE LINE
Technical data2-way 4 inch (10 cm) Compo Set
20 mm Silk dome Tweeter
Max. 65 Watts
Minimum Amplifier Power: 15 Watts
Frequency Response: 50 Hz – 22 kHz

Suitable for following MB models:

- W222 ( S-series from 2014 - )
- C217 ( S-series from 2015 - )
- X253 / C253 ( GLC-series from 2016 - )
- W213 ( E-series from 2016 - )
- W205 ( C-series from 2014 - )
Arvostelut 0 arvostelua