Pioneer AVIC-Z610BT
Pioneer AVIC-Z610BT Pioneer AVIC-Z610BT Pioneer AVIC-Z610BT Pioneer AVIC-Z610BT Pioneer AVIC-Z610BT Pioneer AVIC-Z610BT Pioneer AVIC-Z610BT Pioneer AVIC-Z610BT

Pioneer AVIC-Z610BT

Pioneer 2-din multimediasoitin

899,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

LANGATON & ÄLYKÄS

Huippuluokan Wi-Fi-yhteyttä käyttävä sisäänrakennettu AV-navigointijärjestelmä, jossa on 6,2 tuuman 24-bittinen, True Colour Clear Type Resistive -tyyppinen monikosketusnäyttö. Nauti langattomasti toiminnoista Apple CarPlay, Waze ja Bluetooth. Mukana on myös Dual USB ja kaksoiskameratulo sekä huippuluokan audio- ja videosuoritusteho.

Pioneerin AVICZ610BT autosoitin ei pelkästään sisällä tarkkoja HERE-navigointikarttoja sisäänrakennettuna vaan se vie nyt älypuhelinliitettävyyden uudelle tasolle sisäänrakennetun Wi-Fi-yhteyden avulla. Unohda sotkuiset kaapelit kojelaudalla ja nauti Apple CarPlaystä langattomalla yhteydellä Pioneerin tapaan. Langaton Bluetooth on myös käytettävissä moderneista älypuhelimista.

Tämä AVIC-yksikkö tuo 6,2 tuuman 24-bittisen True Colour Clear Type Resistive -tyypin WVGA-monikosketusnäytön kojelautaasi ja tarjoaa uuden, parannetun helppokäyttöisen graafisen käyttöliittymän, joka on suunniteltu turvalliseen ja sulavaan käyttöön ajon aikana. Mukauta asetukset makusi mukaan, päivin öin.

Järjestelmä voi myös peilata älypuhelimesi kuvan näytölleen, ja siinä on AppRadio Mode + sekä Dual USB -tulot. Lopuksi, AVICZ610BT:ssä on parasta mahdollista ääni- ja kuvasuorituskykyä varten laadukkaat audio-osat.

Tarkemmat tiedot: https://www.pioneer-shop.fi/product/2154/pioneer-avic-z610bt

TILAUSTUOTE.


Arvostelut 0 arvostelua