Musway UP8 HiFi päivityspaketti
Musway UP8 HiFi päivityspaketti Musway UP8 HiFi päivityspaketti Musway UP8 HiFi päivityspaketti Musway UP8 HiFi päivityspaketti Musway UP8 HiFi päivityspaketti Musway UP8 HiFi päivityspaketti Musway UP8 HiFi päivityspaketti Musway UP8 HiFi päivityspaketti URC.3

Musway UP8 HiFi päivityspaketti

Match UP 8DSP + Musway CSB8 BMW subbarit + CSB4.2C erillissarja

1 335,48 €
1 436,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Päivityspaketti HiFi 676 optioon uudella Match UP 8DSP vahvistimella, PP-BMW1.7HIFI johtosarjalla, alkuperäiseen vahvistintelineeseen sopivalla pohjalevyllä, Muswayn järeillä CSB8W BMW penkinalsubassoilla, sekä CSB4.2S erillissarjalla.

Muswayn kaiuttimet ovat melko uusi BMW mallikohtaisiin sarjoihin ja erittäin laadukkaasti valmistettu huipputason soundilla. CSB8W bassot ovat suurella 180Wrms/300Wmax tehonkestolla ja antavat todella syvän bassontoiston vakiopaikoista. CSB4.2C erillissarjassa on ultrakevyet, mutta jäykät lasikuitukartiot kaksoisneomagneeteilla ja diskantit ovat korkealle toistavat titaanikalotit. Erillissarjan sopivuutta omaan autoosi ei tarvitse miettiä, koska mukana tulee asennusadapterit kaikkiin BMW malleihin (paitsi F15/16 X5/6). 

Täydelliseen kaiutinpäivitykseen sarjaa on mahdollista täydentää toisella erillissarjalla tai koaksiaaleilla taakse, riippuen onko takana erilliset diskantit, sekä keskikaiuttimella.

Paketissa mukana 4 levyä Silent Coatin 375mm x 250mm x 2mm vaimennusmattoa, sekä 4kpl oviklipsejä mikäli sattuu katkeamaan ovipahvia irroittaessa. Vaimennusmatosta voi leikellä ja liimailla sopivan kokosia paloja ovipahvien lisävaimentamiseen.

Suosittelemme myös URC.3 tasonsäädintä, jolla voi säätää penkinalusbassojen voimakkuutta, sekä vaihtaa sound setuppia kuljettajan paikalta.

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet