Musway UP7 HiFi päivityspaketti
Musway UP7 HiFi päivityspaketti Musway UP7 HiFi päivityspaketti Musway UP7 HiFi päivityspaketti Musway UP7 HiFi päivityspaketti Musway UP7 HiFi päivityspaketti Musway UP7 HiFi päivityspaketti Musway UP7 HiFi päivityspaketti

Musway UP7 HiFi päivityspaketti

Match UP 7BMW + Musway CSB8 BMW subbarit + CSB4.2C erillissarja

1 220,84 €
1 327,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Päivityspaketti HiFi 676 optioon markkinoiden parhaalla BMW mallikohtaisella Match UP 7BMW vahvistimella ja Muswayn järeillä CSB8W BMW penkinalsubassoilla , sekä CSB4.2S erillissarjalla.

Muswayn kaiuttimet ovat uusin tulokas BMW mallikohtaisiin sarjoihin ja erittäin laadukkaasti valmistettu huipputason soundilla. CSB8W bassot ovat suurella 180Wrms/300Wmax tehonkestolla ja antavat todella syvän bassontoiston vakiopaikoista. CSB4.2C erillissarjassa on ultrakevyet, mutta jäykät lasikuitukartiot kaksoisneomagneeteilla ja diskantit ovat korkealle toistavat titaanikalotit. Erillissarjan sopivuutta omaan autoosi ei tarvitse miettiä, koska mukana tulee todella kattavat asennusadapterit joka ikiseen BMW malliin. 

Täydelliseen kaiutinpäivitykseen sarjaa on mahdollista täydentää toisella erillissarjalla tai koaksiaaleilla taakse, riippuen onko takana erilliset diskantit. (Keskikaiutin tulossa valikoimaan lähiaikoina)

Paketissa mukana 4 levyä Silent Coatin 375mm x 250mm x 2mm vaimennusmattoa, sekä 4kpl oviklipsejä mikäli sattuu katkeamaan ovipahvia irroittaessa. Vaimennusmatosta voi leikellä ja liimailla sopivan kokosia paloja ovipahvien lisävaimentamiseen.

Suosittelemme myös URC.3 tasonsäädintä, jolla voi säätää penkinalusbassojen voimakkuutta, sekä vaihtaa sound setuppia kuljettajan paikalta.

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet