Musway MR208Q koteloitu subwoofer
Musway MR208Q koteloitu subwoofer Musway MR208Q koteloitu subwoofer Musway MR208Q koteloitu subwoofer Musway MR208Q koteloitu subwoofer Musway MR208Q koteloitu subwoofer
Musway

Musway MR208Q koteloitu subwoofer

269,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Kaikkien MUSWAY-subwooferijärjestelmien impedanssi on 2 + 2 ohmia, joten ne sopivat erinomaisesti käytettäväksi MUSWAY-vahvistimien kanssa. Optimaalinen teho on aina taattu myös pienemmillä vahvistimen tehoilla. Subwooferit on suunniteltu erittäin pienikokoisiksi bassorefleksikoteloiksi, jotka täydentävät kuvaa erittäin tyylikkään näköisistä kaiuttimista akryylilasineen ja logopainatuksineen. Anna itsesi hämmästyä kuuntelutestillä, miten erinomaisia bassoja nämä kompaktit ihmekotelot pystyvät toistamaan.

Tukevasti muotoillut MDF-kotelot on päällystetty laadukkaalla mustalla matolla, ja ne sopivat harmonisesti ja huomaamattomasti jokaisen ajoneuvon sisustukseen. Lisäksi poikkeuksetta kaikissa malleissa on QUICK CONNECT -liitännät, ja ne voidaan liittää helposti lisävarusteena saatavan QC-kaapelin avulla esimerkiksi MUSWAY M6:een tai ONE600:een ja sen QUICK CONNECT -porttiin. MUSWAY-subwooferit voidaan luonnollisesti kytkeä myös perinteisiin push-pin-terminaaliin. 

Tekniset tiedot:

  • Subwoofer 20 cm (8“) 
  • Quick Connect liitäntä
  • Tehonkesto 400 Watt RMS, 800 Watt max.
  • Impedanssi 2 + 2 Ohms
  • Tukeva ritilä elementin suojana
  • Mitat 57 x 29 x 29/24 cm
Arvostelut 0 arvostelua