Musway MG6.2W 6.5
Musway MG6.2W 6.5 Musway MG6.2W 6.5 Musway MG6.2W 6.5 Musway MG6.2W 6.5
Musway

Musway MG6.2W 6.5" midbassot

Lippulaiva midbassot reilulla tehonkestolla

199,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Yhä useammat vaativat musiikin ystävät valitsevat Muswayn tuotteita. Erityisesti vahvistimet, integroidulla DSP:llä tai ilman, soveltuvat ihanteellisesti korkeimpiinkin vaatimuksiin. Uuden huippuluokan MG-kaiuttimen myötä Musway avaa nyt uuden luvun palkituille tuotteille, mutta tällä kertaa kaiuttimien osalta. MG6.3A nimettiin heti ja kunnialla "PARHAAKSI TUOTTEEKSI" Car & Hifi 06/2021 -erikoislehdessä. Toimittajat olivat erityisen vaikuttuneita kaiuttimien sensaatiomaisen alhaisesta säröstä, joka "kuuluu viime vuosien puhtaimpiin".

Jopa 16,5 cm:n basso elementti on silmänruokaa. Laadukas alumiinirunko takaa erittäin kapeiden puoliensa ansiosta optimaalisen ilmanvaihdon kartion takana. Kauniisti kierretty ja niklattu T-levy pitää huolen puhekelan jäähtyvyydestä useiden tuuletusaukkojen kautta. Tämä tarkoittaa, että ovikaiutin pystyy toistamaan lujempaa ilman vääristymiä myös pidemmän aikaa. Korkea taso saavutetaan muun muassa puhekelan 13,4 mm:n käämillä, joka takaa kalvon suuren lineaarisen liikeradan. Y30-laadun keskiverto elementtiä suurempi, 13,7 unssin magneetti on suojattu kumisuojalla. Elementin ruuviterminaali on yksi asentajamme suosikki ominaisuuksista!

Toinen tekninen highlight on sandwich-kartio, joka on erittäin monimutkainen valmistaa. Tässä tapauksessa se tarkoittaa, että ultra ohuesta alumiinista valmistettu ylin kerros on "yhdistetty" alla olevaan kerrokseen, joka puolestaan on valmistettu kevyestä paperista. Näin saavutetaan erittäin tehokas vaimennus. Tuloksena on lineaarinen taajuusvaste aina 5000 Hz:iin asti ilman piikkejä.

Tekniset tiedot:

  • 16,5 cm (6.5“) Midbass Woofer
  • Tehonkesto RMS 125 Watt / max. 250 Watt
  • Impedanssi 4 Ohms
  • Taajuusvaste  39 - 5000 Hz
  • Alumiini-paperi komposiittikartio
  • Asennussyvyys 67mm
  • Asennushalkaisija Ø 143mm
  • Ulkohalkaisija  Ø 166mm
Arvostelut 0 arvostelua