Musway M6v3 HiFi päivityspaketti
Musway M6v3 HiFi päivityspaketti Musway M6v3 HiFi päivityspaketti Musway M6v3 HiFi päivityspaketti

Musway M6v3 HiFi päivityspaketti

Musway M6v3 vahvistin + CSB8W subbarit + SCB4.2S erillissarja + lisämoduulit

1 247,43 €
1 355,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Muswayn uusi ja monipuolinen päivityspaketti HiFi 676 optioon M6v3 DSP-vahvistimella, järeillä CSB8W BMW penkinalusbassoilla, sekä CSB4.2S erillissarjalla. Pakettiin on myös otettu mukaan Oled näytöllinen DRC1 säädin ja BTA moduuli audion streamaukseen ja säätöjen tekemiseen kännykällä. Kytkentä on täysin Plug&Play mukana tulevalla MPK-BMWM6 johtosarjalla. Erinomainen vaihtoehto E60/E90 sukupolven autoihin, joiden hifioptiossa ei ole keskikaiutinta (M6v2 vahvistin on 6-kanavainen). Teholukemat eteen+taakse 4 x 70Wrms ja bassoille 2 x 105Wrms. Vahvstimesta löytyy myös 2xRCA lähdöt esimerkiksi subbarivahvistinta varten ja lähdöt on DSP:llä säädettävissä.

Muswayn kaiuttimet ovat uusin tulokas BMW mallikohtaisiin sarjoihin ja erittäin laadukkaasti valmistettu huipputason soundilla. CSB8W bassot ovat erittäin herkät suurella 180Wrms/300Wmax tehonkestolla ja antavat todella syvän bassontoiston vakiopaikoista. CSB4.2C erillissarjassa on ultrakevyet, mutta jäykät lasikuitukartiot kaksoisneomagneeteilla ja diskantit ovat korkealle toistavat titaanikalotit. Erillissarjan sopivuutta omaan autoosi ei tarvitse miettiä, koska mukana tulee todella kattavat asennusadapterit joka ikiseen BMW malliin. 

Täydelliseen kaiutinpäivitykseen sarjaa on mahdollista täydentää toisella erillissarjalla tai koaksiaaleilla taakse, riippuen onko takana erilliset diskantit.

Paketissa mukana 2 levyä CTK Premiun 500 x 370 x 2,2mm vaimennusmattoa, sekä 4kpl oviklipsejä mikäli sattuu katkeamaan oviverhoiluja irroittaessa.

Blogissa esittely sarjasta - > LINKKI.

Arvostelut 0 arvostelua