Musway M4+v3
Musway M4+v3 Musway M4+v3 Musway M4+v3 Musway M4+v3 Musway M4+v3 Musway M4+v3
Musway

Musway M4+v3

4-kanavainen vahvistin 8-kanavaisella DSP:llä

579,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

4-kanavainen alkuperäisjärjestelmään liitettävä DSP vahvistin huikeilla ominaisuuksilla.

Mukana ISO standardiliittimillä varustettu johtosarja, joka voidaan kytkeä lähes mihin tahansa vakiojärjestelmään mallikohtaisella T-haaralla.

D-luokan vahvistimet ovat erittäin korkealuokkaisia DSP:lla varustettuja Plug&Play laitteita alkuperäisjärjestelmiin. Laite kytketään suoraan auton ISO-liittimeen josta se ottaa ja antaa eteenpäin kaiken tarvittavan informaation virtoja myöden.  Asennus on siis erittäin yksinkertainen toteuttaa. Jos vahvistimella ajetaan myös erillistä subwooferia, tulee paremman virransaannin takia vahvistin johdottaa suoraan akkuun.

Uutta M4+v3 DSP-vahvistinta voidaan pitää M6v3-mallin pikkuveljenä, jossa on sama DSP-tekniikka ja samat ominaisuudet. Ainoa ero: M4+-mallissa on neljä vahvistettua kanavaa, mutta se tarjoaa silti enemmän tehoa kanavaa kohden kuin suurempi M6v3-malli. Molemmilla malleilla on myös erittäin kompaktit mitat, jotka on saavutettu sen älykkäästi suunnitellun 4-suuntaisen piirilevyn ansiosta. Äskettäin suunniteltu D-luokan tekniikka on erityisen immuuni EMC-häiriöille, mikä on lähes välttämätöntä nykypäivän elektroniikkaa pullistelevissa ajoneuvoissa. Avainasemassa voit nauttia häiriöttömästä musiikista ajon aikana. Neljä sillattavaa kanavaa, joista jokainen tuottaa 135 wattia RMS kanavaa kohden (2 Ω), M4 + tarjoaa huomattavan lähtötehon, yhteensä 540 wattia RMS. Kuten M6v3:ssa, Texas Instruments™:n huippuluokan DSP, jota voidaan säätää ohjelmiston ja APP:n avulla, muodostaa vahvistimen ytimen. Mukana tulevan johtosarjan, ISO-pistokkeen ja valinnaisten Plug + Play -johtosarjojen ansiosta M4 + sopii täydellisesti alkuperäisten 4-kanavaisten äänentoistojärjestelmien virittämiseen. Neljä ylimääräistä DSP-säädettävää esivahvistinlähtöä mahdollistavat lisävahvistimien integroinnin. Lopuksi uudessa M4+ v3-vahvistimessa on myös kaiutintasoiset sisäänmenot, jossa on virhesuojausjärjestelmä, joka mahdollistaa ongelmattomasti liittämisen OEM-tehdasradioihin.

Ote Autosound lehden (4/2021) artikkelista:"kyse on erittäin mielenkiintoisesta tuoteperheestä, joka vaikuttaa oikeasti laadukkaalta ja joustavalta käyttötarkoituksen mukaan. Oli se sitten OEM-päivitys tai järeämpi custom-hifistys, niin laitteet sopivat molempiin. Kyllä näille tämän tutkiskelun perusteella ja vielä järkevä hinta huomioiden voi hyvin mielin antaa Suosittelemme -leiman!"

Tekniset tiedot:

• Intelligent High Level Input (Error Protection System)

• Start-Stop ready, Auto Turn-On

• Soft-Clipping (power attenuation) in 2 Ohm operation

• Signal-to-noise Ratio ≥90dB

• Frequency Response 15 Hz – 22 kHz (-3dB)

• THD ≤0,1% (1 kHz, 4Ω, 90% Power)

• Separately controllable input sensitivity (Channel 1-6, AUX), Clipping LEDs

• Dual 32bit, 330 MIPS DSP technology controllable via PC software or APP

• Plug+Play with vehicle-specific cable sets

• External Bluetooth® USB-Dongles (BTS & BTA) for Audio Streaming/APP (optional)

• Digital remote control (DRC1) with OLED display for controlling various DSP functions (optional)

• QUICK CONNECT Terminal to connect all  DBX 2 + 2 Ohms Subwoofer-System

4-Kanavainen D-luokan vahvistin 8-kanavaisella DSP:llä 

540 WATTS RMS4 x 100/135 Watts RMS @ 4/2  Ω or2 x 270 Watts RMS @ 4  Ω bridged

6 x High Level Inputs

6 x RCA RCA Low Level Inputs*

2 x AUX/RCA Inputs, 1 x Optical Input/Stereo

4 x Loudspeaker Outputs amplified

4 x Pre-Amplifier Outputs/RCA (configurable via DSP)

Dimensions in mm: 200/220 (L) x 150 (W) x 44 (H)

* only with optional MPK-RCA6/MPK-RCA6-PP cable set

Arvostelut 0 arvostelua