Musway CSB4.2C keskikaiutin
Musway CSB4.2C keskikaiutin Musway CSB4.2C keskikaiutin Musway CSB4.2C keskikaiutin Musway CSB4.2C keskikaiutin Musway CSB4.2C keskikaiutin Musway CSB4.2C keskikaiutin Musway CSB4.2C keskikaiutin Musway CSB4.2C keskikaiutin Musway CSB4.2C keskikaiutin Musway CSB4.2C keskikaiutin
Musway

Musway CSB4.2C keskikaiutin

BMW mallikohtainen plug&play keskikaiutin

119,00 €
124,50 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Muswayn CSB4.2C erillissarjassa puolitettuna keskikaiuttimeksi.

Täydellinen istuvuus BMW:n keskikaiutinpaikkaan sekä äänellisesti että fyysisesti aina liittimiä myöden. Paketissa on mukana asennussovitteet kaikkiin E- F- ja G- sarjan BMW autoihin. 

Keskiäänielementti on ultrakevyellä lasikuitikartiolla ja kaksoisneodymimagneetilla varustettu malli. Diskantti on titaanikalotti ja tarjoaa kirkkaan sekä erottelevan äänen. Mukana toimitetaan myös kuvallinen erittäin selkeä asennusohje paneelien aukaisemista myöden. Voit kytkeä sen sellaisenaan tai käyttää erillistä vahvistinta parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Suosittelemme myös penkinalusbassojen vaihtamista Muswayn CSB8W malliin tasapainoisen kokonaisuuden saavuttamiseksi.

HUOM! Mikäli autossasi ei ole valmiina alkuperäisen diskantin paikkoja peilikolmioissa, on listat vaihdettava hifi versioihin. Meiltä löytyy useimpiin malleihin -> täältä.

Ominaisuudet

  • Tehonkesto: 60/120 Watts RMS/max.
  • Impedanssi: 4ohm
  • Taajuusvaste: 75 - 22000 Hz
  • Kaksoineodymimagneetti
  • 20mm titaanidiskantti
  • Plug&Play liittimet

Yhteensopivuus

Kaikki BMW:t missä paikka keskikaiuttimelle erillisellä diskantilla

Arvostelut 0 arvostelua