Match UP8 HiFi 676 vahvistimen päivityspaketti
Match UP8 HiFi 676 vahvistimen päivityspaketti Match UP8 HiFi 676 vahvistimen päivityspaketti Match UP8 HiFi 676 vahvistimen päivityspaketti Match UP8 HiFi 676 vahvistimen päivityspaketti Match UP8 HiFi 676 vahvistimen päivityspaketti Match UP8 HiFi 676 vahvistimen päivityspaketti
Match

Match UP8 HiFi 676 vahvistimen päivityspaketti

Uusi ja parempi UP 8DSP vahvistin bemarin HiFi 676 johtosarjalla ja URC.3 säätimellä

792,11 €
833,80 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

UUTUUS!

Match UP 7BMW saatavuusongelmien takia päätettiin tehdä BMW HiFi 676 optioon vastaava tai itse asiassa parempi vahvistimen päivitysvaihtoehto uudella Match UP 8DSP vahvistimella hieman muokkaamalla bemarin HiFi 676 sopivaa johtosarjaa. Säädin on on myös erittäin oleellinen varuste vahvistimen kanssa jolla voi mm. penkinalusbassojen tasoa säätää sekä vaihtaa sound setupin lennosta. Suurin osa ottaakin URC.3 säätimen vahvarin kaveriksi, joten laitettiin sekin pakettihintaan mukaan.

Settiin kuuluu siis Match UP 8DSP-vahvistimen lisäksi BMW HiFi 676 plug&play johtosarja (muokattu UP8 lähtöjen mukaan) ja URC.3 tasonsäädin (vahvistimen mukana tulee myös liittimet irtojohdoilla).

Miten vahvistin sitten eroaa UP 7BMW:stä? No tässä tulee plussat ja miinukset:

+ Uuden Class GD-teknologian pääteasteet tarkoittaen pienempi virrankulutus ja lämmöntuotto suuremmilla tehoilla (yksi ylimääräinen kanava jos keksii käyttöä).

+ Toteutettu uudella ACO platformilla (Advanced 32 Bit CoProcessor), jonka ansiosta laite on huikean nopea ja tehokas. Kaikki muutokset, setupin lataukset ja tallennukset hoituu silmänräpäyksessä verrattuna UP7 useiden sekuntien viiveeseen. Myös sound setupin vaihto URC.3 säätimellä tapahtuu samantein vs. 10sek UP7:lla. UP8:sta löytyy myös ISA (Input Singal Analyzer) joka analysoi ja tarvittaessa korjaa soittimelta tulevan signaalin puhtaaksi.

+ Toimii uuden PC-Tool 5 kanssa.

+ 10 sound setup muistipaikkaa verrattuna UP7 kahteen.

+ Uusi SCP liitin lisälaitteille mahdollistaa esim. Conductor tai näytöllisen Director ohjaimen käytön.

+ 6 hi-level inputtia jopa 11V jännitteenkestoon asti. Mahdollista lisätä MEC Analog In kortilla vielä 2 hi-inputtia max 30V eli todella monipuolinen vahvistin jos vaikka auto vaihtuu, koska mukana tulee kaikki liittimet irtopiuhoilla. VCP (Virtual Channel Processing) ominaisuudella pystyy helposti tekemään vaikka täysin aktiivisen setin autoon kun autoon, mitä ei UP7 löydy.

+ MEC lisäkorttipaikkaan myös saatavilla uusi BT HD audio kortti (voi myös säätää BT yhteydellä) sekä USB HD puhtaaseen äänen vientiin.

- Ei valmista pohjalevyä BMW:n vakiopaikalle, eli kiinnitys joko velcro tarranauhalla (SISÄLTYY PAKETTIIN) samaan kohtaan tai poraamalla reiät kiinnityskorvakkeille.

- Ei valmiita sound setuppeja bemareille. Perus setuppi missä kanavat, suotimet ym. asetukset ollaan tehty valmiiksi ja sen lähetämme sähköpostilla tilauksen jälkeen. Mutta aina olisi paras säätää kunnolla mikittämällä etenkin jos kaiuttimia vaihtaa, eikä UP7 valmis setupit muutenkaan ole hyviä. Ota yhteyttä asennuksen ja mikityksen osalta -> info@audiokit.fi

Tarkemmat speksit vahvistimesta löytyy englanniksi valmistajan sivuilta -> LINKKIArvostelut 0 arvostelua