Match MB perusaudion päivityspaketti
Match MB perusaudion päivityspaketti

Match MB perusaudion päivityspaketti

Match UP 8DSP + UP C42MB-FRT + UP W8MB-S8 + johtosarjat

1 494,79 €
1 590,20 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Match perusaudion päivityspaketti Mercedekseen!

Vahvistimena paketissa toimii Match UP 8DSP, jolle tulee soittimelta PP-PAC 88 + PP-ISO 1 johtosarjoilta 4-kanavan signaalit ja paluuna etu+takaoville plug&playna. Vahvistin asennetaan apukuskin jalkatilaan ja virran saa joko jalkatilan sulaketaululle tulevasta päävirrasta tai vetämällä läpiviennistä suoraan akulle. Mukana 2m 2x6mm2 Stage2 virtakaapelia, Connection miniANL sulakepesä 60A sulakkeella sekä rengasliittimet.

Kaiuttimina eteen Match UP C42MB-FRT erillissarja ja tulipeltiin molemmin puolin UP W8MB-S4 bassot.

Bassoille on omat lähdöt vahvistimessa ja ne miksataan softassa vas/oik puolen kanavista. Ulostulot on kytkettävissa kahdella eri tapaa riippuen millaisen järjestelmän haluaa.

1: H+G bassokanavat (2x160W) bassoille, jolloin ylimääräisiä F tai E kanavaa voidaan käyttää lisäämällä keskikaiutin esim. UP S4MB-CTR.

2: F+E kanavat (2x65W) bassoille, jolloin H+G bassokanavat jää yli ohjaamaan 2+2ohm subwooferia 320Wrms kokonaisteholla.

Pakettiin kuuluu myös URC.3 säädin, jolla voi säätää joko etubassojen tai konttiin asennettavan subwooferin tasoa. Säätimessä on myös nappi esim. sound setupin vaihtoa  varten.

Optiona keskikaiuttimen lisäksi voi myös päivittää takakaiuttimet esim. Match UP X4MB-FRT koksiaaleihin. Vakiona takana on pelkästään 4" keskiäänet ilman diskantteja.

Arvostelut 0 arvostelua