Match ID7/8 perusaudion ja HiFi 676 vahvistimen päivityspaketti UP7
Match ID7/8 perusaudion ja HiFi 676 vahvistimen päivityspaketti UP7 Match ID7/8 perusaudion ja HiFi 676 vahvistimen päivityspaketti UP7 URC.3

Match ID7/8 perusaudion ja HiFi 676 vahvistimen päivityspaketti UP7

Päivityspaketti Match UP 7DSP vahvistimen päivittämiseen ID7/ID8 perusaudioon tai HiFi 676 optioon

848,61 €
922,40 €
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Bemareihin on n.2019 alkaen saanut optiona iDrive 7:n ja uudemmissa i4/iX on iDrive 8, jotka sisältää RAM vastaanotin / vahvistin moduulin sekä perusaudiossa että HiFi 676 optiossa. Perusaudiossa on heikkotehoinen 6-kanavainen vahvistin ja HiFi optiossa 7-kanavainen hieman tehokkaampi etenkin penkinalusbassojen osalta.

Molemmat on nyt helppo päivittää huippuluokan Match UP 7DSP vahvistimella ja mallikohtaisella johtosarjalla. Paremmilla kaiuttimilla saadaan luonnollisesti parempi lopputulos etenkin perusaudion osalta ja niitä löytyy pakettina edullisemmin -> BMW kaiutinpaketit.

Vahvistimen päivityspaketti sisältää Match UP 7DSP vahvistimen, jossa on seitsemän vahvistinkanavaa auton kaiuttimille ja yksi RCA lähtö subwooferia varten. Kaikki kanavat ovat DSP:llä säädettävissä. Ja koska vakio RAM moduulissa on 6 (perusaudio) tai 7 (HiFi 676) kanavaa, niin tarvitaan myös kaksi lisä inputtia vahvistimelle joka hoituu vahvistimen korttipaikkaan asennettavalla MEC Analog In moduulilla*. Johtosarjana toimii PP-BMW 1.7RAM, joka kytketään auton RAM moduulin ja moduuliin tulevan vakioliittimen väliin. Johtosarjaan on integroitu ADEP.3 piiri HiFi 676 option keskikanavan disablointiin ja keskikaiuttimen ohjaus hoituu vahvistimen "Real Center" algoritmilla.

Vahvistin vaatii oman virran akulta akulta ja kytkemistä varten paketti sisältää 2m 6mm2 Stage2 täyskuparista virta- ja maakaapelia, miniANL sulakepesä 60A sulakkeilla, sekä tarvittavat rengasliittimet ja kaapeliholkit kytkentään.

* Analog In moduulin kytkin asetettava 8-30V, kuormajumpperi poistettava ja auto-start kytkin OFF asentoon. PC-Tool säätöohjelmasta myös laitettava 8-30V alue käyttöön.

Automallikohtaiset Sound Setupit löytyy Audiotec-Fischerin sivuilta -> LINKKI

Optiona suosittelemme URC.3 tasonsäädintä, jolla voi esim. penkinalusbassojen tai lisäsubbarin tasoa säätää kuljettajan paikalta (valintaruutu).

Lisätietoa Match esitteestä pdf muodossa -> LIITE

Meiltä myös onnistuu asennus ja säätö. Ota yhteys -> info@audiokit.fi

Arvostelut 0 arvostelua