Match ID7/8 perusaudion ja HiFi 676 vahvistimen päivityspaketti UP8
Match ID7/8 perusaudion ja HiFi 676 vahvistimen päivityspaketti UP8 Match ID7/8 perusaudion ja HiFi 676 vahvistimen päivityspaketti UP8 Match ID7/8 perusaudion ja HiFi 676 vahvistimen päivityspaketti UP8 Match ID7/8 perusaudion ja HiFi 676 vahvistimen päivityspaketti UP8 Match ID7/8 perusaudion ja HiFi 676 vahvistimen päivityspaketti UP8 URC.3

Match ID7/8 perusaudion ja HiFi 676 vahvistimen päivityspaketti UP8

Päivityspaketti Match UP 8DSP vahvistimen päivittämiseen ID7/ID8 perusaudioon tai HiFi 676 optioon

835,59 €
880,40 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Bemareihin on n.2019 alkaen saanut optiona iDrive 7:n ja uudemmissa i4/iX on vakiona iDrive 8, jotka sisältää RAM vastaanotin / vahvistin moduulin sekä perusaudiossa että HiFi 676 optiossa. Vakiovahvistin on fyysisesti 8-kanavainen, mutta perusaudion kohdalla käytössä on 6-kanavaa ja HiFi optiossa 7-kanavaa keskikaiuttimen takia. Hifiversiossa on myös hieman enemmän tehoa penkinalusbassoille, mutta molemmissa joka tapauksessa liian vähän etenkään soittamaan järeämpiä penkinalusbassoja.

Molemmat on nyt helppo päivittää uudella Match UP 8DSP vahvistimella ja mallikohtaisella johtosarjalla. Paremmilla kaiuttimilla saadaan luonnollisesti parempi lopputulos etenkin perusaudion osalta ja niitä löytyy pakettina edullisemmin -> BMW kaiutinpaketit.

Vahvistimen päivityspaketti sisältää Match UP 8DSP vahvistimen, jossa on kahdeksan vahvistinkanavaa ja yksi RCA lähtö esimerkiksi lisäsubwooferia varten. Kaikki 9-kanavaa ovat DSP:llä säädettävissä. Vahvistimessa on vakiona 6 analogista sisäänmenoa, eli MEC lisäkorttia ei tarvita kuten UP 7DSP:n kanssa. Johtosarjana toimii PP-BMW 1.7RAM UP 8DSP versio, joka kytketään auton RAM moduulin ja moduuliin tulevan vakioliittimen väliin. Johtosarjaan on integroitu ADEP.3 piiri HiFi 676 option keskikanavan disablointiin ja keskikaiuttimen ohjaus hoituu vahvistimen "Real Center" algoritmilla vas+oik etukanavista.

UP 8DSP:n etuja ovat mm. nopeampi toiminta säätöjen suhteen (ACO apuprosessori), 10 muistipaikkaa, ISA input signal analyzer ja mahdollisuus liittää Conductor tai Director ohjaimet. Kahdeksan kanavaa mahdollistaa myös keskikanavan pois jättämällä käyttää subikanavia kaksikelaiselle 2+2ohm subwooferille 320Wrms teholla (vaatii johtosarjan muokkausta kaiutinlähtöjen osalta).

Vahvistin vaatii oman virran akulta ja kytkemistä varten paketti sisältää 2m 6mm2 Stage2 täyskuparista virta- ja maakaapelia, Connection miniANL sulakepesä 60A sulakkeella, sekä tarvittavat kutestesukat, rengasliittimet ja kaapeliholkit kytkentään.

Automallikohtaiset Sound Setupit löytyy Audiotec-Fischerin sivuilta -> LINKKI

Optiona suosittelemme URC.3 tasonsäädintä, jolla voi esim. penkinalusbassojen tai lisäsubbarin tasoa säätää kuljettajan paikalta, sekä vaihtaa sound setuppia lennosta (valintaruutu).

Meiltä myös onnistuu asennus ja säätö. Ota yhteys -> info@audiokit.fi

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet