ID7/8 perusaudio ja HiFi 676 add-an-amp johtosarja
ID7/8 perusaudio ja HiFi 676 add-an-amp johtosarja ID7/8 perusaudio ja HiFi 676 add-an-amp johtosarja

ID7/8 perusaudio ja HiFi 676 add-an-amp johtosarja

Johtosarja vahvistimen lisäämiseen osalle tai kaikille kaiuttimille

139,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Tällä johtosarjalla on mahdollista lisätä iDrive 7 ja 8 autoihin erillinen vahvistin kaikille tai osalle kaiuttimista. Käy perusaudioon ja HiFi 676 optioon, mutta suosittelemme tätä enemmän perusaudioon, koska Matchilta löytyy valmis paketti johtosarjoineen UP 7DSP vahvistimen kytkentään HiFi 676 optioon.

Vaihtoehtoina on laittaa 4-kanavainen vahvistin soittamaan penkinalusbassoja ja etuovien kaiuttimia (5-kanavainen jos subwoofer halutaan lisäksi) tai 6-kanavainen soittamaan kaikkia kaiuttimia.

Kytketään kontin vasemman posken takana olevan RAM moduulin ja auton johtosarjan väliin. Johtosarja haaroittaa kaikkien kanavien signaalit vahvistimen hi-level inputtiin tai linjamuuntimelle sisältäen virta- ja maajohdot muuntimelle. Linjamuuntimesta saadaan heräte ja RCA tasoiset signaalit vahvistimelle, joka voidaan kytkeä syöttämään penkinalusbassoja mukana tulevalla adaperilla, tai erillistä subwooferia varten.

Mikäli johtosarja kytketään suoraan vahvistimen hi-level inputtiin täytyy huomioida RAM vahvistimen normaalisoittimia korkeampi signaalin jännite, joka on 8V+ perusaudiossa ja 10V+ HiFi 676 optiossa. Monet vahvistin valmistajat eivät tätä arvoa ilmoita, mutta ainakin perusaudion kanssa suurin osa toiminee ongelmitta. Esimerkiksi Ai-Sonic S2-sarjan vahvistimet kestävät jopa 32V ja Audison SR-sarjalaiset 22V asti. 

Linjamuunnin on aina varma ratkaisu ja suosittelemme  joko 6-kanavaista DD Audio SC6 tai 4-kanavaista Audio System HLC-4 PLUS linjamuunninta.

Arvostelut 0 arvostelua