ID7/8 perusaudio ja HiFi 676 add-a-sub johtosarja
ID7/8 perusaudio ja HiFi 676 add-a-sub johtosarja ID7/8 perusaudio ja HiFi 676 add-a-sub johtosarja

ID7/8 perusaudio ja HiFi 676 add-a-sub johtosarja

Johtosarja vahvistimen lisäämiseen penkinalusbassoille tai lisäsubbaria varten

109,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Tällä johtosarjalla on mahdollista lisätä iDrive 7 ja 8 autoihin joko erillinen vahvistin penkinalusbassoille tai subwooferille. Käy perusaudioon ja HiFi 676 optioon.

Kytketään kontin vasemman posken takana olevan RAM moduulin ja auton johtosarjan väliin. Johtosarja haaroittaa bassojen signaalit vahvistimen hi-level inputtiin tai linjamuuntimelle sisältäen virta- ja maajohdot muuntimelle. Linjamuuntimesta saadaan heräte ja RCA tasoiset signaalit vahvistimelle, joka voidaan kytkeä syöttämään penkinalusbassoja mukana tulevalla adaperilla, tai erillistä subwooferia varten. Johtosarja toimii myös 3-sarjaa pienempien mm. X1 Harman Kardon optiossa, joissa ei ole erillistä Booster vahvistinta.

Mikäli johtosarja kytketään suoraan vahvistimen hi-level inputtiin täytyy huomioida RAM vahvistimen normaalisoittimia korkeampi signaalin jännite, joka on 8V+ perusaudiossa ja 10V+ HiFi 676 optiossa. Monet vahvistin valmistajat eivät tätä arvoa ilmoita, mutta ainakin perusaudion kanssa suurin osa toiminee ongelmitta. Esimerkiksi Ai-Sonic S2-sarjan vahvistimet kestävät jopa 32V ja Audison SR-sarjalaiset 22V asti.

Linjamuunnin on aina varma ratkaisu ja suosittelemme Helix AAC.3 HP (normaali AAC.3 toimii perusaudion kanssa), JL Audio LOC-22 tai DD Audio SC-2 tai BSI-1 linjamuntimia.


Arvostelut 0 arvostelua