Match ID7/8 Harman Kardon vahvistimen päivityspaketti UP10
Match ID7/8 Harman Kardon vahvistimen päivityspaketti UP10 Match ID7/8 Harman Kardon vahvistimen päivityspaketti UP10 URC.3

Match ID7/8 Harman Kardon vahvistimen päivityspaketti UP10

Päivityspaketti Match UP 10DSP vahvistimen päivittämiseen ID7/8 Top HiFiin

1 194,50 €
1 258,30 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Bemareihin on n.2019 alkaen saanut optiona iDrive 7:n, joka sisältää RAM vastaanotin / vahvistin moduulin, sekä Booster vahvistimen penkinalusbassoille Harman Kardon S688A optiossa. 

Hifit on nyt helppo päivittää huippuluokan Match UP 10DSP vahvistimella ja mallikohtaisella johtosarjalla. Paremmilla kaiuttimilla saadaan luonnollisesti parempi lopputulos ja niitä löytyy pakettina edullisemmin -> BMW kaiutinpaketit.

Vahvistimen päivityspaketti sisältää Match UP 10DSP vahvistimen, jossa on 8 sisäätuloa,10 vahvistinkanavaa ja yksi RCA lähtö subwooferia varten. Kaikki kanavat ovat DSP:llä säädettävissä. Ja koska vakio RAM/Booster moduuleissa on 9 kanavaa, niin tarvitaan myös yksi sisääntulo lisää keskikanavalle, joka hoituu vahvistimen korttipaikkaan asennettavalla MEC Analog In moduulilla. Johtosarjana toimii PP-BMW 1.9RAM-HK, joka kytketään auton RAM sekä Booster moduulien ja moduuleihin tulevien vakioliittimien väliin. 

Vahvistin vaatii oman virran akulta akulta ja kytkemistä varten paketti sisältää 2m 6mm2 Stage2 täyskuparista virta- ja maakaapelia, miniANL sulakepesän 60A sulakkeilla, sekä tarvittavat rengasliittimet ja kaapeliholkit kytkentään.

Huom! Vahvistimen pohjalevy täytyy aukaista ja asettaa G+H bassokanavien input jumpperi 32V kohtaan. Tästä löytyy kuvallinen ohje manuaalista. MEC kortin asetus on oletuksena oikea 11V.

Sound Setupit löytyy Audiotec-Fischerin sivuilta -> LINKKI (X5 G05 setup on universaali kaikille Harman Kardon RAM systeemeille ja toimii hienosti sellaisenaan vakio suotimilla ja viiveillä)

Optiona suosittelemme URC.3 tasonsäädintä, jolla voi esim. penkinalusbassojen tai lisäsubbarin tasoa säätää kuljettajan paikalta (valintaruutu).

Meiltä myös onnistuu asennus ja säätö MTK-1 mittamikrofonin avulla. Ota yhteys -> info@audiokit.fi

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet