Hertz MPK 165.3 erillissarja
Hertz MPK 165.3 erillissarja Hertz MPK 165.3 erillissarja
Hertz

Hertz MPK 165.3 erillissarja

6.5" (165mm) 2-tie erillissarja.

299,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Ensiluokkainen erillissarja

Hertz MPK 165.3 erillissarja on suunniteltu tuottamaan laaja taajuustoisto ja sen bassotoistoon on kiinnitetty erityishuomiota, jotta se tuottaisi kunnolliset alatajuudet myös autoissa, mihin ei ole mahdollista lisätä subwooferia. Sarjan MP 165.3 midbassosta löytyy edistyksellinen V-cone kartio-geometria joka mahdollistaa perinteistä kartiota paremman ilmankulun jonka ansiosta elementin sointi ei ahdistu edes kovaa kuunneltaessa. Joustavan reunattoman ripustuksen johdosta elementin liikerataa on saatu venytettyä poikkeuksellisen pitkäksi.

Mukana tuleva MPCX 2.3 jakosuodin on varta vasten suunniteltu ottamaan MP 165.3 midbassosta kaikki mahdollinen suorituskyky irti ja sen jakotaajuus onkin saatu nostettua melko korkeaksi jotta saumaton siirtymä diskantin toistokaistalle on taattu. Jakosuotimesta pystytään myös hienosäätämään diskantin yleistasoa (0/+2 dB) jotta sen yleinen sointitaso saadaan sovitettua midbassoon.

Koska kyseessä on erittäin laadukas erillissarja joka on suunniteltu kestämään suuria tehomääriä, suosittelemmekin vahvistimen liittämistä järjestelmään kaiuttimia paimentamaan. Lisäteholla saavutetaan huomattavasti parempi bassotoisto, niin kiinteyden kuin ulottuvuudenkin puolesta sekä koko järjestelmä soi tarvittaessa lujempaa ja dynaamisemmin. Suosituksemme kaiutinsarjalle sopivaksi vahvistimeksi on Hertzin Mille Power sarjan ML POWER 4 jonka tehoreservit riittävät vapauttamaan kaiutinsarjan todellisen potentiaalin.

Ominaisuudet:

Tehonkesto 220W Peak
Tehonkesto 110W RMS
Impedanssi 4 ohmia
Taajuusvaste 40 Hz - 22.5 kHz
Herkkyys 92 dB
Midbasson koko 165 mm (6.5")
Midbasson asennussyvyys 65 mm
Diskantin koko 25 mm
Diskantin ulkohalkaisija 42 mm
Jakosuodin passiivinen 2-tie, jakotaajuus 3,5 kHz

Paketissa mukana ritilät MPG 165.3.

Arvostelut 0 arvostelua