Ground Zero GZNW 12SPL-Xflex
Ground Zero GZNW 12SPL-Xflex Ground Zero GZNW 12SPL-Xflex Ground Zero GZNW 12SPL-Xflex Ground Zero GZNW 12SPL-Xflex
Ground Zero

Ground Zero GZNW 12SPL-Xflex

Ground Zero Nuclear 12″ Xflex-subwoofer

599,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Ground Zeron GZNW Xflex-malliston subbarit on suunniteltu kestämään todella rajuja liikeratoja, tuottamaan hurjia äänenpaineita ja maata järisyttäviä matalia.

Xflex on suunniteltu Klippel-optimointia käyttäen. Testausjaksot kestävät 10 tuntia ja niiden aikana elementin tehonkesto ylitetään nelinkertaisesti ja sen käyttäytymistä tutkitaan lukuisilla eri mittauksilla. Näin saadaan jo suunnitteluvaiheessa poistettua heikot kohdat ja lopputuloksena on elementti ilman heikkouksia!

Sairaan suuri ja tehokas magneetti pitää kolmen tuuman puhekelan kontrollissa erinomaisesti. Jykevä valurunko on suunniteltu siten, että se hengittää kunnolla eikä ole esteenä basson toiminnalle kotelossa. Pitkän puhekelan ja syvän magneetin ansiosta elementillä on liikerataa 60 millimetriä! Tällä liikaradalla saadaan aikaan huikea bassotoisto kaikilla taajuuksilla, myös niillä kaikkein matalimmilla. Elementin vahvistettu paperikartio on todella jäykkä ja tikkauksin vahvistettu kiinnitys yläripustukseen kestää taatusti.

LISÄTIEDOT

TuotemallitarkenneNUCLEAR
Technical data12″ subwoofer
3″ CCA-wire voicel coil
2x 1 ohm
Power Handling 2500 W RMS, 4500 W Peak
Sensitivity 87 dB
X-max 60 mm
Mounting depth 226 mm
Fs 33.9 Hz
Qts 0.361
Vas 27.3 L
Arvostelut 0 arvostelua