Ground Zero GZCS 4.0BMW-CONNECT johtosarja
Ground Zero GZCS 4.0BMW-CONNECT johtosarja Ground Zero GZCS 4.0BMW-CONNECT johtosarja Ground Zero GZCS 4.0BMW-CONNECT johtosarja Ground Zero GZCS 4.0BMW-CONNECT johtosarja
Ground Zero

Ground Zero GZCS 4.0BMW-CONNECT johtosarja

Plug'n'play johtosarja perushifeille vahvistimen kytkentään

119,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

POISTOALE!

Suora liitäntä Ground Zero GZRA Micro Four (poistunut malli) vahvistimelle. Voidaan kytkeä myös mihin tahansa vahvistimeen, jossa kaiutintasoinen sisäämeno auto-startilla, tai vaihtoehtoisesti linjamuuntimen kanssa.

Tällä 4m pitkällä OE-laatuisella johtosarjalla lisäät vahvistimen bemariin, joissa on tehtaan perushifit (ei diskantteja peilikolmioissa tai vahvistinta takakontissa).

Johtosarja ryöstää kaiutintasoisen signaalin 4-napaisista penkinalus subbareiden liittimistä ja tuo paluuna vahvistettuna erikseen subwoofer- ja ovikaiuttimille.

Huom. Johtosarja ei toimi suoraan ennen 09/2009 valmistetuissa autoissa, joissa 2-napainen subbarin liitin. Kytkentä kuitenkin on mahdollista irroittamalla liittimen reunimmaiset pinnit ja kytkemällä ne ovikaiuttimien johtoihin, jotka sijaitsevat kynnyskotelon juuressa subwooferin vieressä.

Arvostelut 0 arvostelua