Ground Zero GZCS 100BMW-SQ erillissarja
Ground Zero GZCS 100BMW-SQ erillissarja Ground Zero GZCS 100BMW-SQ erillissarja Ground Zero GZCS 100BMW-SQ erillissarja Ground Zero GZCS 100BMW-SQ erillissarja Ground Zero GZCS 100BMW-SQ erillissarja Ground Zero GZCS 100BMW-SQ erillissarja
Ground Zero

Ground Zero GZCS 100BMW-SQ erillissarja

SQ versio paremmalla silkkikalottidiskanteilla

289,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Made in Germany!

Ground Zeron uutuus SQ erillissarja. Metallikalotti diskantti on vaihtunut heleämpään Sound Quality silkkikalottiin ja tasonsäädön välijohdossa on nyt 2 vaihtoehtoa -3 ja -6dB. 

3,3 ohm kokonaisimpedanssi antaa paremman hyötysuhteen vakiosoittimelta tai vahvistimelta!

Huom. Erillisarjasta on 4 eri versiota (A, B, C, D). Katso kuvan soveltuvuustaulukosta omaan autoosi sopiva versio ja valitse alasvetovalikosta.

A ja C versiot, valitettavasti loppu eikä näitä enää tehdä! B (sekä D) versioita vielä muutama hyllyssä ja sopii myös niihin autoihin, mihin taulukon mukaan kuuluu A versio tekemällä n.1cm tiivisteen kaiuttimen etupuolelle esim. BiPlast 10 matosta, jotta kaiuttimen etupuoli istuu tiiviisti ovipahviin.


BMW mallikohtainen 2-tie erillissarja

Koko: 100 mm / 4"

Tehonkesto: (RMS/max.): 50 / 100 Watts

Impedanssi: 3,3 Ohm !

Herkkyys: 87 dB

Taajuusvaste: 100 Hz – 25 kHz

Puhekela: 26mm / 1.02” kupari

Rakenne: Prässätty paperi, kumiripustus, muovikomposiittirunko, BIMAX® alaripustus

Arvostelut 4 1 arvostelu
Todella hyvä hankinta
Tuli nämä tilattua E91 LCI:hin ja kyllä kannatti! Vakioon perustason kaiuttimiin verrattuna äänenlaatu hyppäsi aivan uudelle tasolle ja nyt musiikkia kuuntelee autossa ihan mielikseen. Asennuskin oli juuri niin helppoa kuin se nyt yleensäkään voi ensikertalaiselle olla. Kaikki kiinnityspisteet käyvät suoraan vakiopaikoille.