Ground Zero BMW perusaudio päivityspaketti
Ground Zero BMW perusaudio päivityspaketti Ground Zero BMW perusaudio päivityspaketti Ground Zero BMW perusaudio päivityspaketti Ground Zero BMW perusaudio päivityspaketti Ground Zero BMW perusaudio päivityspaketti

Ground Zero BMW perusaudio päivityspaketti

GZ Micro Four + GZCS 4.0BMW-CONNECT johtosarja + GZCS 100BMW + GZCS 200BMW-SW

960,30 €
1 067,00 €
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 2 - 7 työpäivää

Pakettina edullisemmin!

Täysi Ground Zeron päivityspaketti erittäin kompaktilla D-luokan Micro Four vahvistimella ja plug'n'play johtosarjalla. Kaiuttimina Ground Zeron parhaat GZCS 100BMW 3ohm erillissarja eteen ja GZCS 200BMW-SW 2ohm 8" subwooferit penkkien alle. Paketti sisältää myös 4Connectin 10mm2 virtakitin ja 4kpl Silent Coat vaimennusmattoa. Mukaan tulee myös 4kpl oviklipsejä, mikäli ovipahvien irroituksessa sattuu rikkoutumaan.

Tarkista ja valitse omaan autoosi sopiva erillissarjan versio kuvan taulukosta. Lisätietoa johtosarjasta löytyy TÄSTÄ.

Huom. tässäkin kitissä 2-tie erillissarjat, jotka vaativat erilliset diskanttipaikat ikkunalistoihin (meiltä löytyy mm. E90/91, F30/31 ja F10/11 malleihin).

Professional navilla varustetut soittimet on myös mahdollista koodata HiFiksi (676), jolloin soittimesta tuleva signaali on suodattamaton linjatasoinen. Tällöin kuitenkin takakaiuttimien taso vaimenee oleellisesti, koska johtosarja kierrättää vain etupään signaalit vahvistimen kautta ja takakaiuttimet soi suoraan mankalta.

Arvostelut 0 arvostelua