Ground Zero BMW perusaudion päivityspaketti
Ground Zero BMW perusaudion päivityspaketti Ground Zero BMW perusaudion päivityspaketti Ground Zero BMW perusaudion päivityspaketti Ground Zero BMW perusaudion päivityspaketti Ground Zero BMW perusaudion päivityspaketti

Ground Zero BMW perusaudion päivityspaketti

GZ Micro Four + GZCS 4.0BMW-CONNECT johtosarja + GZCS 100BMW + GZCS 200BMW-SW

956,61 €
1 062,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Pakettina edullisemmin!

Täysi Ground Zeron päivityspaketti erittäin kompaktilla ja tehokkaalla D-luokan Micro Four vahvistimella ja GZCS 4.0Connect plug'n'play johtosarjalla. Vahvistin on erittäin pieni ja sen takia helppo asentaa lähes mihin tahansa.  Kaiuttimina Ground Zeron parhaat GZCS 100BMW 3ohm erillissarja eteen ja GZCS 200BMW-SW 2ohm 8" subwooferit penkkien alle. Tehoa siis irtoaa kiitettävät 2 x 75Wrms + 2 x 90Wrms. Paketti sisältää miniANL sulakepesän (40A), 3+2m 10mm2 virta- ja maakaapelia ja 4kpl Silent Coat vaimennusmattoa. Mukaan tulee myös 4kpl oviklipsejä, mikäli ovipahvien irroituksessa sattuu rikkoutumaan.

Tarkista ja valitse omaan autoosi sopiva erillissarjan versio kuvan taulukosta. Lisätietoa johtosarjasta löytyy TÄSTÄ.

Huom. tässäkin kitissä 2-tie erillissarjat, jotka vaativat erilliset diskanttipaikat ikkunalistoihin (meiltä löytyy mm. E90/91, F30/31 ja F10/11 malleihin).

Professional navilla varustetut soittimet on myös mahdollista koodata HiFiksi (676), jolloin soittimesta tuleva signaali on suodattamaton linjatasoinen. Tällöin kuitenkin takakaiuttimien taso vaimenee oleellisesti, koska johtosarja kierrättää vain etupään signaalit vahvistimen kautta ja takakaiuttimet soi suoraan mankalta.

Arvostelut 0 arvostelua