Ground Zero AI-Sonic UP7 HiFi päivityspaketti
Ground Zero AI-Sonic UP7 HiFi päivityspaketti Ground Zero AI-Sonic UP7 HiFi päivityspaketti Ground Zero AI-Sonic UP7 HiFi päivityspaketti Ground Zero AI-Sonic UP7 HiFi päivityspaketti Ground Zero AI-Sonic UP7 HiFi päivityspaketti Ground Zero AI-Sonic UP7 HiFi päivityspaketti

Ground Zero AI-Sonic UP7 HiFi päivityspaketti

Match UP 7BMW + GZCS 100BMW-SQ erillissarja + joko AI-Sonic BMW-SW8 tai GZCS 200BMW-SW subbarit

1 246,60 €
1 355,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Päivityspaketti HiFi 676 optioon markkinoiden parhaalla BMW plug&play Match UP 7BMW vahvistimella ja Ground Zeron uusilla GZCS 100BMW-SQ+ erillissarjalla. Penkinalusbassot on pakettiin valittavissa joko AI-Sonic BMW-SW8 tai Ground Zero GZCS 200BMW-SW.

Tässä paketissa on yhdet ehkä parhaista BMW mallikohtaisista kaiuttimsta. Laadukkaat ja järeät 8" bassot joko GZ tai AI-Sonic, sekä uudistunut GZCS 100BMW-SQ erillissarja silkkikalottidiskanteilla. GZ ei ole oikonut erillissarjan sopivuuden suhteen, vaan kaikkiin BMW malleihin on saatavana juuri vakiota vastaava oikeanlainen keskiäänielementti helppoon asennukseen (katso tuotekuvien soveltuvuustalukosta oikea versio). 

Paketissa mukana 4 levyä Silent Coatin 375mm x 250mm x 2mm vaimennusmattoa, sekä 4kpl oviklipsejä mikäli sattuu katkeamaan ovipahvia irroittaessa. Vaimennusmatosta voi leikellä ja liimailla sopivan kokosia paloja ovipahvien lisävaimentamiseen.

Suosittelemme myös URC.3 tasonsäädintä, jolla voi säätää penkinalusbassojen voimakkuutta, sekä vaihtaa sound setuppia kuljettajan paikalta.

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet