Four Audio SW8-BMW (pari)
Four Audio SW8-BMW (pari) Four Audio SW8-BMW (pari) Four Audio SW8-BMW (pari) Four Audio SW8-BMW (pari) Four Audio SW8-BMW (pari) Four Audio SW8-BMW (pari) Four Audio SW8-BMW (pari) Four Audio SW8-BMW (pari)
FOUR

Four Audio SW8-BMW (pari)

FOUR Audio 8″ wooferit BMW penkkien alle

198,98 €
269,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

AI-Groupin tarina AI-Sonic ja FOUR Audio bassojen kehitystyöstä:

2016 - erinomaisuuden tavoittelu.

Suunnitellaan erinomainen bassokaiutin, joka on hinnaltaan kohtuullinen ja sopii Plug&Play-tyyliin BMW-autojen penkkien alla oleville alkuperäisille kaiutinpaikoille. Parin vuosikymmenen kokemus muiden laadukkaiden kaiutinvalmistajien tuotteista auttoi ymmärtämään, miten pienilläkin yksityiskohdilla on lopputulokseen suuri vaikutus.

2017 - testaus ja viimeistely.

Tuotekehitys oli edennyt niin pitkälle, että raakaversio lopputuotteesta oli olemassa. Näillä kaiuttimilla varustetulla autolla osallistuttiin EMMA:n ( European Mobile Media Association ) autohifikilpailuihin luokassa Master OEM. Tuloksena oli Suomen Mestaruus. Loppuvuoden ajan kaiuttimen yksityiskohtia viilattiin paremmiksi, tuotetta viimeistellymmäksi ja valmiiksi tuotantoon. Pyrkimys kohti parasta mahdollista lopputulosta hintaluokassaan sai aikaan kaiuttimen nimeltään Four Audio SW8-BMW.

2018 - kohti parasta.

Erinomainen kaiutin oli nyt valmis tuotantoon ja sen pohjalta otettiin seuraava askel. Kohti parasta. Markkinoiden parhaiksi todetut runko, kartio ja yläripustus ovat samat kun Four Audio SW8-BMW kaiuttimessa. Vielä paremman voimakertoimen ja kartion kontrollin saavuttamiseksi magneetti vaihdettiin tuplamagneetiksi. Vielä matalammalle ulottuva bassontoisto saatiin aikaan alaripustuksen parannuksilla. Alemmas ulottuva toisto vaatii lisää liikerataa ja tehonkestoa. Näitä ominaisuuksia saatiin puhekelaan tehdyillä muutoksilla. Näin valmistui AI Sonic BMW-SW8.

2019 - erinomainen ja paras. Valmiina.

Jäljellä on enää valinta. Haluatko erinomaisen bassotoiston kohtuulliseen hintaan? Vai sen parhaan mahdollisen? Valitsit kummin tahansa, saat taatusti rahoillesi parhaan mahdollisen vastineen.

Sopii kaikkiin bemareihin, missä vakiona bassot penkkien alla (~2004 alkaen korimallista riippuen).

Huom! Bassot ovat 2 ohm, eli eivät suoraan käy perusaudioon tai Top HiFi/L7, koska vakiot ovat 4 ohm.

Joissain autoissa saattaa joutua bassojen liittimistä viiltämään yhden muovisen ohjurin pois, jotta liittimet menevät bassoihin.

LISÄTIEDOT

TuotemallitarkenneFour Audio
Technical dataFs 68.5 Hz
Qts 0.97
Vas 17.3 liters
B/L 4.8
SPL 88 dB
impedance 2 ohms
2" copper voice coil
Power handling 120W RMS / 180W MAX
Neodymium magnet
Coated paper cone
Nomex spider
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet