Focal UP7 HiFi päivityspaketti
Focal UP7 HiFi päivityspaketti Focal UP7 HiFi päivityspaketti Focal UP7 HiFi päivityspaketti Focal UP7 HiFi päivityspaketti Focal UP7 HiFi päivityspaketti Focal UP7 HiFi päivityspaketti

Focal UP7 HiFi päivityspaketti

Match UP 7BMW + Focal INSIDE malliston ISUB 2 penkinalusbassot + IS 100/100L erillissarja

1 386,35 €
1 506,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Päivityspaketti HiFi 676 optioon markkinoiden parhaalla BMW mallikohtaisella Match UP 7BMW vahvistimella ja Focalin uusilla Inside sarjan ISUB BMW 2 penkinalusbassoilla sekä IS BMW 100L erillissarjalla. (Huom! 100L versio käy yleisesti aina bemareiden etuoviin, mutta poikkeuksia on esim. E6x ja F01 korimallit. Kirjoita tilauksen lisätiedot kenttään, mikäli tahdot pienemmällä pulttijaolla olevat IS 100 kaiuttimet pakettiin).

Uudet Focalin uusi INSIDE sarja kaiuttimet ovat erittäin laadukkaat ja hyväsoundiset BMW vakiopaikoille suoraan sopivat elementit. 

Paketissa mukana 4 levyä Silent Coatin 375mm x 250mm x 2mm vaimennusmattoa, sekä 4kpl oviklipsejä mikäli sattuu katkeamaan ovipahvia irroittaessa. Vaimennusmatosta voi leikellä ja liimailla sopivan kokosia paloja ovipahvien lisävaimentamiseen.

Mikäli autostasi löytyy keskikaiutin, niin suosittelemme lisäämään pakettiin Focal ICC BMW keskikaiuttimen. Taakse on myös mahdollista vaihtaa IS erillissarja tai IC koaksiaalit riippuen onko vakiona diskantti erillisenä, jolloin päivityksestä tulee täydellinen. Kysy pakettihintaa lisäkaiuttimien kanssa!

Suosittelemme myös URC.3 tasonsäädintä, jolla voi säätää penkinalusbassojen voimakkuutta, sekä vaihtaa sound setuppia kuljettajan paikalta.

Arvostelut 0 arvostelua