Focal INSIDE Powered 4.2 perusaudion päivityspaketti
Focal INSIDE Powered 4.2 perusaudion päivityspaketti Focal INSIDE Powered 4.2 perusaudion päivityspaketti Focal INSIDE Powered 4.2 perusaudion päivityspaketti Focal INSIDE Powered 4.2 perusaudion päivityspaketti

Focal INSIDE Powered 4.2 perusaudion päivityspaketti

971,76 €
1 044,90 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Focal INSIDE Powered 4.2

Perusaudio päivittäminen ei voisi olla helpompaa. Erittäin pienikokoinen Impulse 4.320 4-kanavainen vahvistin (2x55Wrms erillissarjalla ja 2x80Wrms bassoille) on helppo asentaa tavaratilaan ja IW-BMW-IMP2.1 johtosarja on täysin plyg&play sekä bassojen* että vahvistimen päässä. Johtosarjassa on jopa sulake valmiina, eli virta- ja maakapelin vedot mukana tulevalla 2m 6mm2 täyskuparikaapelilla ainoa mitä täytyy kytkeä. Mukana tulee tarvittavat rengasliittimet akulle ja maapisteelle.

Kaiuttimina toimvat uudet INSIDE malliston IS BMW 100/100L erillissarja** ja ISUB BMW 2 penkinalusbassot, joiden soundi ja laatu on huikea.

Mukana myös 2 levyä CTK 2,2mm vaimennusmattoa ja 4kpl oviverhoilun kiinnikkeitä.

Tuotekuvasta löytyy myös valmiit säädön vahvistimelle, mikäli soitinta ei koodata HiFiksi. Koodattuna täytyy tasoja luonnollisesti nostaa, koska hifisignaali on tasoltaan hieman alhasempaa.

Powered 6.2 päivitystä varten taakse voi vielä vaihtaa IC BMW 100 tai 100L koaksiaalit, jotka jäävät soimaan vakiosoittimen perään. Leveällä jaolla oleva 100L menee yleensä takoviin ja kapeampi 100 versio kattoon tai hattyhyllylle.

* E-korimallin pre-LCI vaatii pienen johtomuutoksen, koska etupään rinnankytkentä tapahtuu johtosarjassa mattojen alla eikä bassojen liittimissä. Blogissa juttua aiheesta -> LINKKI

** Erillissarja vaatii diskanttipaikkojen löytymisen etuovien kulmista. Meiltä löytyy moneen malliin ja muihin saadaan tarvittaessa tilattua. Katso valikoima -> TÄÄLTÄ.

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet
Instagram