ESX Audio perusaudion päivityspaketti
ESX Audio perusaudion päivityspaketti

ESX Audio perusaudion päivityspaketti

Vision VXB8.3C kaiuttimet + Quantum QL800.4 vahvistin + asennustarvikkeet

1 049,97 €
1 129,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Huippuluokan päivityspaketti ESX Audiolta!

Saksalaisen ESX Audion Vision BMW kaiuttimet päivittyivät hiljattain todella paljon vanhoja malleja paremmaksi ja myös Quantum vahvistimista tuli uudet tehokkaammat versiot, niin päätettiin pistää pakettiin kaikki tarvittava perusaudion päivitykseen.

Vahvistimena toimii Quantum QL800.4, josta irtoaa huikeat 2 x 125Wrms erillissarjalle ja 2 x 200Wrms penkinalusbassoille. 2ch input moden ansiosta riittää kun vie johtosarjalla kaiutitasoiset signaalit front inputteihin, niin vahvistin jakaa ne sisäisesti rear kanaville. Jakosuotimet ovat kattavat eli käytännössä hi-pass erillissarjalle ja band-pass bassoille, jolloin aivan matalimmat voidaan suodattaa pois. Valinnainen Bass Boost löytyy myös. Vahvistin toimii D-luokassa ja on kooltaan todella pieni. Kaikki säädöt ja kytkennät ovat yhdellä sivulla joka helpottaa asennusta. Mukana tulee myös tasonsäädin takakanaville, jolloin bassojen tasoa voi säätää kuljettajan paikalta. Pakkaukseen kuuluu myös sulakepesä sulakkeella mikä tuo hieman säästöä paketin hintaan.

Penkinalusbassot ovat uudet 2 ohmiset alumiinirungoilla ja Kevlar komposiittikartoilla varustetut Vision VXB8W, jotka kestävät tehoa 2 x 180Wrms / 2 x 300Wmax, eli vahvistimelta saadaan kaikki hyöty irti. Erillissarjana on alumiinirunkoiset, neomagneeteilla ja lasikuitukartoilla olevat Vision VXB4.2C, joiden tehonkesto on 2 x 60Wrms / 2 x 120Wmax. Heleäsointisissa diskanteissa on silkkikalotit ja sarja on liitettävyydeltään täysin plug&play. 12dB/okt jakosuotimet ovat myös normaalista poiketen pykälää paremmat sisältäen myös alipäästöt keskiäänille, jolloin toisto diskantin ja keskiäänen kesken on paremmin tasapainossa.

Johtosarjana on parhaaksi todettu Audio System HLAC ja lisäksi pakettiin kuuluu 2+1m 10mm2 FOUR Stage3 virtakaapelit, tarvittavat liittimet, kaapeliholkit jne. Mukana myös 500 x 370mm kokoinen levy CTK Premium 2,2mm vaimennusmattoa, jolla voi ovikaiuttimien ympäristöä ja joissain tapauksissa (mm. G2x/G3x) penkinalusbassojen alla olevaa pohjapeltiä vaimentaa.

HUOM sopivuus! Erillissarjan keskiäänien runko on leveällä jaolla, korkealla kauluksella ja liittimet sivussa. Sopivuus täten täydellinen lähes kaikkiin G-sarjalaisiin ja mm. F3x, mutta ei sovi kaikkiin E/F-sarjalaisiin, mutta esim. E9x ja F1x sopii vaikka vakiokaiuttimen runko hieman erilainen.

Lisäksi diskantit vaativat hifikolmiot joita löyty -> TÄÄLTÄ

Arvostelut 0 arvostelua