DLS HLC 4.2 linjamuunnin
DLS HLC 4.2 linjamuunnin DLS HLC 4.2 linjamuunnin DLS HLC 4.2 linjamuunnin DLS HLC 4.2 linjamuunnin
DLS

DLS HLC 4.2 linjamuunnin

Markkinoiden paras linjamuunnin

79,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Uudempien autojen tehdasasenteiseen soittimeen on usein hankala tai mahdoton lisätä ulkopuolista vahvistinta esimerkiksi subwooferia varten. Monista ulkoisista vahvistimista löytyy kaiutintasoiset sisääntulot, jotka toimivat hieman vanhempien soittimien kanssa, mutta uudemmat autot digitaalisilla vahvistimilla ovat olleet ongelmallisia. DLS:n uusittu HLC 4.2 on ratkaisu tähän.

DLS HLC 4.2 on aktiivinen linjamuunnin joka toimii balansoitujen linjasisääntulojen ja suotimiensa ansiosta kaiken tyyppisten alkuperäissoittimien kanssa. HLC 4.2:ta voidaan käyttää kaksi- tai nelikanavaisena muuntimena ja muuntimesta voidaan valita, että käynnistyykö vahvistin saadessaan kaiutinsignaalin vai kytkettäessä soitin päälle.

Uutuutena HLC 4.2 linjamuuntimeen voidaan lisätä CP-EBC tasonsäädin. Tasonsäätimen kytkeminen summaa kolmos- ja neloskanavan signaalit, jolloin kaukosäädin toimii subbarin tasonsäätimenä.

Suosittelemme! Tällä voit kytkeä esim. L7/Top HiFi audiolla varustettuun bemariin lisävahvistimen laittamalla 1-kanavan +/- napojen väliin 22R/3W vastuksen, ja 2-4 kanaviin 47R/3W vastukset. Saat meiltä vastukset kaupan päälle, kun laitat tilauksen viestikenttään, että asennus Top Hifiin.

Balansoitujen ottojen ansiosta sopii myös "karvalakki" hifeille, jolloin soitin voidaan koodata 676 hifiksi antamaan puhdasta muokkaamatonta signaalia vahvistimelle.

  • Kanavamäärä: 4
  • Ulostulojännite: 3V rms
  • Balansoidut kanavat
  • Käynnistys: Kaiutintasoinen (kanavasta 1)
  • Remote out
  • Lisävarusteena saatavissa CP-EBC tasonsäädin
Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet