DLS CRPP-BMW1.4 erillissarja
DLS CRPP-BMW1.4 erillissarja DLS CRPP-BMW1.4 erillissarja DLS CRPP-BMW1.4 erillissarja DLS CRPP-BMW1.4 erillissarja DLS CRPP-BMW1.4 erillissarja DLS CRPP-BMW1.4 erillissarja DLS CRPP-BMW1.4 erillissarja DLS CRPP-BMW1.4 erillissarja DLS CRPP-BMW1.4 erillissarja DLS CRPP-BMW1.4 erillissarja DLS CRPP-BMW1.4 erillissarja DLS CRPP-BMW1.4 erillissarja DLS CRPP-BMW1.4 erillissarja DLS CRPP-BMW1.4 erillissarja
DLS

DLS CRPP-BMW1.4 erillissarja

BMW mallikohtainen DLS CRUISE Plug & Play erillissarja

299,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

DLS Cruise CRPP-BMW1.4 on todella hienosti soiva erillissarja, joka sopii adaptereiden ansiosta lähes kaikkiin BMW -malleihin kaikille asennuspaikoille, missä 4" kaiuttimet vakiona.

Parempaa ääntä helpolla?
Jos et ole tyytyväinen autosi nykyiseen äänentoistoon, kaiuttimien vaihtamisella saat hyvän parannuksen soundiin. Kaiuttimien vaihtaminen voi kuulostaa monimutkaiselta toimenpiteeltä, mutta DLS Cruise -sarjat on tehty helpoksi asentaa, vaikka aiempaa kokemusta kaiuttimien vaihtamisesta ei olisikaan kertynyt.
Sinun ei tarvitse katkaista johtoja tai juottaa uusia johtoja, eikä hankkia automallikohtaisia asennussovitteita. Cruise-sarjan mukana tulee kaikki tarvittavat komponentit ja tarvitset vain muutaman perustyökalun kaiuttimien vaihtamiseen.

Plug & Play
Kaikki kaiutinsarjan liittimet sopivat suoraan autosi alkuperäisiin liittimiin.

86dB herkkyys
CRPP-BMW1.4 elementit ovat 86dB herkkyydellä, joka tarkoittaa, ettet välttämätä tarvitse erillistä vahvistinta näiden kaiuttimien ohjaamiseen. Kaiuttimet toimivat myös BMW:n alkuperäisen soittimen kanssa, vaikka tehdasasenteisten soittimien vahvistimet ovat pääsääntöisesti enemmän tai vähemmän vaatimattomia.
Erillisellä vahvistimella saat kuitenkin soundiin vielä enemmän potkua sekä dynamiikkaa ja toki myös enemmän ääntä.

Kaikki mukana
DLS CRPP-BMW1.4 sisältää kaiuttimien ja jakosuotimien lisäksi kattavat asennustarvikkeet, joilla saat kaiuttimet asennettua eri BMW-malleihin. Käyttöohjeesta löydät myös tiedot, mitä sovitteita tarvitaan mihinkin asennuspaikkaan. Tai yksinkertaisesti vertaamalla vakiokaiuttimiin.

Legendaarinen DLS
Ruotsalainen DLS on perustettu vuonna 1979 ja yritys aloitti valmistamalla innovatiivisia ja erittäin laadukkaita poliisiskannereita. Mielenkiinto äänentoistoa kohtaan kasvoi kuitenkin koko ajan ja DLS on vuosikymmenten aikana tuottanut kaiuttimia, vahvistimia sekä subbareita, joilla on voitettu lukemattomia suomen- ja euroopanmestaruuksia.
DLS:n soundi on aina ollut tunnettu rasittamattomuudestaan sekä luonnollisuudestaan.

Esitely kaiuttimista blogissa -> LINKKI

Tekniset tiedot

  • Erillissarja, joka sopii todella moneen BMW -malliin
  • 1″ (25mm) silkkikalottidiskantti
  • 4″ (100mm) keskiääni lasikuitulaminoidulla kartiolla
  • Tukeva ABS-runko
  • 6dB Mundorf® kondensaattoreilla olevat jakosuotimet
  • Jakotaajuus diskantti: 12dB/okt @ 4.8kHz
  • Jakotaajuus midbasso: ylipäästö 6dB/okt @ 250Hz (erillinen lisäjohto)
  • Suuri 86dB herkkyys
  • Tehonkesto: 60W (RMS) / 120W (Max)
  • Toistoalue: 80 – 25 000Hz

Tekniset tiedot ja asennusohjeet -> LINKKI


Arvostelut 0 arvostelua