DD Audio LE-S06d
DD Audio LE-S06d DD Audio LE-S06d DD Audio LE-S06d DD Audio LE-S06d
DD Audio

DD Audio LE-S06d

Kompakti pikkusubbari

199,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

LE-S is more! DD Audion LE-S06d on erittäin kompaktin kokoinen valmiskotelo. Suositun LE-S06 valmiskotelon uusi sukupolvi joka on edeltäjäänsäkin parempi. 500-sarjan Redline elementti on täysin uudistunut ja antaa enemmän matalaa bassoa matalamman fs-arvon ansiosta. Alaripustus, yläripustus, kartio ja kaikki osat tässä pikkujättiläisessä on suunniteltu ja tehty uusiksi jotta saadaan entistäkin parempi lopputulos. Elementit on tarkkaan suunniteltu toimimaan näissä koteloissa, joissa DD:n filosofian mukaan todella suuret refleksiputket/portit elementin kokoon nähden. Yhdistelmän herkkyys on erinomainen eikä tukevaan bassontoistoon tarvita tolkuttoman suuria vahvistimia, mutta tehonkestoa kuitenkin löytyy 1200W asti.

Subbarin voi asentaa ylöspäin napakkaa bassoa antamaan tai mukana tulevien jalkojen kanssa alaspäin korostaen enemmän matalia ääniä.

DD Audio suosittelee noin kuukauden sisäänajoa kaikille subwoofereilleen. Uutta subwooferia ei koskaan kannata soittaa ”nupit kaakossa”, vaan antaa ripustusten pehmetä sisäänajon aikana maltillisemmalla käytöllä. Sisäänajon aikana ääni paranee koko ajan toiston ulottuessa alemmaksi ja herkkyys sekä äänenpaine kasvaa.

Vahvistimeksi suosittelemme esim. DD Audio DM500a.

LISÄTIEDOT

Technical dataRecommended amplifier: 250-500 W
Voice coil diameter: 2"
Impedance: 2x 2ohms
Port tune: 44Hz
Dimensions: 410 x 130 x 280 mm
Shipping Weight: 12 kg
Arvostelut 0 arvostelua