DD Audio LE-M06d
DD Audio LE-M06d
DD Audio

DD Audio LE-M06d

Tuotetta rajoitettu erä.

Kompakti 6.5" passiivisubbari

189,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

LE-M is more! DD Audion LE-M06d on kompaktin kokoinen MDF valmiskotelo. Suositun LE-M06 valmiskotelon uusi sukupolvi joka on edeltäjäänsäkin parempi. 500-sarjan Redline elementti on täysin uudistunut ja antaa enemmän matalaa bassoa matalamman fs-arvon ansiosta. Alaripustus, yläripustus, kartio ja kaikki osat tässä pikkujättiläisessä on suunniteltu ja tehty uusiksi jotta saadaan entistäkin parempi lopputulos. Elementit on tarkkaan suunniteltu toimimaan näissä koteloissa, joissa DD:n filosofian mukaan todella suuret refleksiputket/portit elementin kokoon nähden. Yhdistelmän herkkyys on erinomainen eikä tukevaan bassontoistoon tarvita tolkuttoman suuria vahvistimia, mutta tehonkestoa elementillä kuitenki löytyy 1200W asti.

Erinomainen valinta lava-auton tai pakettiauton hyttiin tai henkilöautoon. Mahtuu helposti farmariauton tavaratilan verhon alle ja monen pakettiauton istuimen alle. Kotelon ulkomitat ovat säilyneet samoina kuin ennenkin.

DD Audio suosittelee noin kuukauden sisäänajoa kaikille subwoofereilleen. Uutta subwooferia ei koskaan kannata soittaa ”nupit kaakossa”, vaan antaa ripustusten pehmetä sisäänajon aikana maltillisemmalla käytöllä. Sisäänajon aikana ääni paranee koko ajan toiston ulottuessa alemmaksi ja herkkyys sekä äänenpaine kasvaa.

Vahvistimeksi suosittelemme esim. DD Audio DM500a.

LISÄTIEDOT

Technical dataRecommended amplifier: 250-500 W
Voice coil diameter: 2"
Impedance: 2x 2ohms
Port tune: 44Hz
Dimensions: 355 x 203 x 266 mm
Shipping Weight: 12 kg
Arvostelut 0 arvostelua