Connection SLI 2.2 linjamuunnin
Connection SLI 2.2 linjamuunnin

Connection SLI 2.2 linjamuunnin

2-kanavainen aktiivinen linjamuunnin herätteellä

59,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Connection SLI 2.2 2-kanavainen akriivinen linjamuunnin jopa 35V jännitteenkestolla

Aktiivinen 2-kanavainen linja-adapteri, joka muuntaa kaiutintasoisen signaalin RCA tasoiseksi. Jos soittimessasi ei ole linjalähtöä, ja haluat kytkeä siihen vahvistimen suosittelemme linjamuuntimen käyttöä. Muunnin on vähemmän herkkä häiriöille kuin perusvahvistimien high-Input liitännät.

Muuntimessa on 4 sisääntuloa ja 2 ulostuloa jonka avulla voi esim. summata kahden kanavan signaalit yhdeksi.

Erinomainen äänenlaatu
Muunnos toteutetaan korkealaatuisilla muuntimilla jotka säilyttävät koko taajuuskaistan ja STOP NOISE teknologia takaa täydellisen eristyksen sähköisiltä häiriöiltä. Muuntajat myös takaavat galvaanisen erottelun äänilähteen ja vahvistimen välillä.

Helppo asentaa

Järeä ja kompakti suojattu alumiinikotelo pohjaan piirretyllä kytkentäkaaviolla ja kätevällä liitinpaneelilla mahdollistavat helponasennuksen lähes mihin tahansa laitteistoon.

Vain yksi liitin

Kaapelinippu on selkeästi merkitty yhteisellä Molex liittimellä, joka kestää jopa repäisyn hajoamatta, taaten näin pitkän käyttöiän.

Totaalinen OEM integraatio

Dippikytkimet mahdollistavat sovituksen äänilähteelle vaihdettavilla High-Power (8:1) ja Low-Power (4:1) asennoilla. Valinta voidaan tehdä kummallekkin kanavaparille (front/rear) erikseen. Low-Power soveltuu perinteisiin soitinasennuksiin ja heikkotehoisille vakiovahvistimille (50W@4ohm), kun taas High-Power (150W@4ohm) on tarkoitettu tehokkaammille max. 35V vahvistinsignaaleille.

USS (Universal Speakers Simulator)

Linjamuunnin simuloi kaiuttimien tuottamat kuorman jokaisesta sisääntulosta jotta alkuperäisjärjestelmät jotka tarkkailevat kaiutinkuormaa eivät mykistä kanavia.

ART (Automatic Remote Turn-On)

Linjamuunnin generoi herätteen tunnistaessaan kaiutinsignaalin.

Lisätietoja -> MANUAALI
Arvostelut 0 arvostelua
Instagram