BMW penkinalusbassojen johtosarja
BMW penkinalusbassojen johtosarja BMW penkinalusbassojen johtosarja

BMW penkinalusbassojen johtosarja

Plug&play liittimet penkinalusbassoille

25,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Nyt näitä saatiin varastoon eikä enää tarvitse katkoa ja kytkeä itse!

Näiden avulla on helppo kytkeä esimerkiksi Match UP 7BMW vahvistin perus stereoihin katkomatta auton alkuperäisiä johtosarjoja. Naarasliitin kytketään auton johtosarjaan ja se yhdistää ++/-- navat, jolloin yhteys soittimelta ovikaiuttimiin säilyy. Urosliittimet kytketään bassoihin, joista jatketaan kaiutinkaapelit vahvistimelle.

Voidaan käyttää myös Ground Zero GZCS 200BMW-SW bassojen kanssa 2009-> autoissa, joissa perus stereot. Ground Zeron bassoissa on 2 pinniä liittimessä kun taas auton johtosarjan liittimessä on 4. Tämä siis yhdistää uloimmat ja sisemmät pinnit, jolloin kyseistä subwooferia voidaan käyttää. Älä kuitenkaan asenna subbareita ilman vahvistinta, koska bassot ovat 2ohm eikä auton soitin kestä näin pientä kuormaa.

Kolmas käyttökohde on vahvistimen johtosarja BMW perushifeille kanssa. Kyseisestä johtosarjasta puuttuu bassoille menevät liittimet, eli se on tarkoitettu kytkettäväksi ruuviterminaaleihin esim. Blam ja Match bassot. Näistä johtosarjoista urosliittimet käyttämällä voidaan helposti kytkeä johtosarja vakio-, Audison tai GZ bassoihin.

Johtosarjat toimitetaan kuvan 2. mukaisesti kokonaisina. Käyttötarkoituksen mukaan ne voidaan erottaa katkaisemalla keskimmäiset kohdot naarasliittimien juuresta tai käyttää sellaisenaan.

Arvostelut 0 arvostelua