BMW penkinalusbassojen johtosarja
BMW penkinalusbassojen johtosarja BMW penkinalusbassojen johtosarja

BMW penkinalusbassojen johtosarja

Plug&play liittimet penkinalusbassoille

25,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Nyt näitä saatiin varastoon eikä enää tarvitse katkoa ja kytkeä itse!

Näiden avulla on helppo kytkeä esimerkiksi Match UP 7BMW vahvistin perus stereoihin katkomatta auton alkuperäisiä johtosarjoja. Adapterit puolitetaan ja naarasliitin kytketään auton johtosarjaan ja se yhdistää ++/-- navat, jolloin yhteys soittimelta ovikaiuttimiin säilyy. Urosliittimet kytketään bassoihin, joista jatketaan kaiutinkaapelit vahvistimelle.

Toinen käyttökohde on kaikki F-sarjalaiset tai E9x LCI, joissa 4-napaiset bassojen liittimet ja halutaan kytkeä esimerkiksi L7/Harman-Kardon bassot, joissa 2-napainen liitin. Tämä adapteri yhdistää uloimmat johdot sisempiin (rinnankytkentä ovikaiuttimet/bassot).

Kolmas käyttökohde on vahvistimen johtosarja BMW perushifeille kanssa. Kyseisestä johtosarjasta puuttuu bassoille menevät liittimet, eli se on tarkoitettu kytkettäväksi ruuviterminaaleihin esim. Blam ja Match bassot. Näistä johtosarjoista urosliittimet käyttämällä voidaan helposti kytkeä johtosarja bassoihin, joissa on OE liitinterminaali.

Johtosarjat toimitetaan kuvan 1. mukaisesti kokonaisina. Käyttötarkoituksen mukaan ne voidaan erottaa katkaisemalla keskimmäiset kohdot naarasliittimien juuresta tai käyttää sellaisenaan.

Arvostelut 0 arvostelua