BMW i4 HiFi 676 päivityspaketti ASENNETTUNA
BMW i4 HiFi 676 päivityspaketti ASENNETTUNA BMW i4 HiFi 676 päivityspaketti ASENNETTUNA BMW i4 HiFi 676 päivityspaketti ASENNETTUNA BMW i4 HiFi 676 päivityspaketti ASENNETTUNA BMW i4 HiFi 676 päivityspaketti ASENNETTUNA BMW i4 HiFi 676 päivityspaketti ASENNETTUNA BMW i4 HiFi 676 päivityspaketti ASENNETTUNA BMW i4 HiFi 676 päivityspaketti ASENNETTUNA

BMW i4 HiFi 676 päivityspaketti ASENNETTUNA

2 490,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Huipputason päivityspaketti BMW i4 S676A hifioptioon!

Nyt on tämäkin testattu ja lopputuloksena ehkä parhaiten soiva bemari vakio kaiutinpaikoilta + aktiivisubbari kontin syvennykseen, eli mitään ei näy ulospäin mutta soi todella puhtaasti ja lujaa. Soi siis huomattavasti paremmin kun Harman Kardonit päivitettynä samoilla kaiuttimilla, koskä tähän settiin tulee myös 1420W kokonaistehoa tarjoileva täysin säädettävä Match UP 8DSP-vahvistin, sekä Audisonin terävästi potkivat 6,5" midbassot oviin.

Vakio Hifi 676 systeemi on näissä melko luokaton ja mennyt huonompaan verrattuna vanhempiin malleihin. Keskiäänet ovat samat kun perusaudiossa ja diskantikin kutistuneet noin puoleen vanhasta koosta eli alle 1" kokoiset. Basson tuotosta vastaavat hentorakenteiset ja löysät 25W bassot ovien alalaidassa, jotka alkavat herkästi kumisemaan kovemmilla voimakkuuksilla. Kaikki nämä (poislukien takaovien kaiuttimet) vaihdetaan parempiin ja kontin syvennykseen lisätään 10" Audison aktiivisubbari, jonka sisäinen vahvistin ruokkii elementtiä 400Wrms/800Wmax teholla. Eteen tulee subbarin tasonsäädin joko ratin viereiseen säilytyslokeroon tai jos se puuttuu varusteista niin kyynärnojan säilytyslokeroon. Lisäksi ovien välimuoveja vaimennetaan bassojen resonoinnin ehkäisemiseksi.

Lopuksi vahvistimeen ajetaan sisään valmiiksi säädetty ja mikitetty setuppi juuri kyseisille kaiuttimille, joka antaa bass/treble nollissa optimi taajuusvasteen ja stereokuvan kuljettajan paikalle. Oman maun mukaan voi vielä iDrivestä säätää ja säätövarat ovat paljon reilummat kun vakiona, koska systeemi on DSP:llä jo säädetty bass/treble nollissa.

Päivityspaketti sisältää:

Osien ovh on 1960€ ja asennus DSP-säätöineen 8 x 89€/h eli 2672€ yhteensä.

Nyt asennettuna pakettihintaan 2490€.

Esivalmistelemalla erillissarjat, rakentamalla ovibassot adaptereineen ja tekemällä virtapiuhat valmiiksi riittää kun auto on reilun 6h pajalla.

Huom! Sama paketti toimii myös perusaudiossa ilman keskikaiutinta ja lisäämällä oviin diskanttikolmiot -> LINKKI - Kysy tarjous!


Arvostelut 0 arvostelua