BMW Ethernet dekooderi ID7/8
BMW Ethernet dekooderi ID7/8 BMW Ethernet dekooderi ID7/8 BMW Ethernet dekooderi ID7/8 BMW Ethernet dekooderi ID7/8 BMW Ethernet dekooderi ID7/8 BMW Ethernet dekooderi ID7/8

BMW Ethernet dekooderi ID7/8

699,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Uutuus!

Uudemmissa bemareissa iDrive 7 eteenpäin audiosignaali MGU:lta (Multimedia Graphics Unit) kontissa sijaitsevalle RAM (Receiver Audio Module) moduulille kulkee Ethernet väylässä. Tämä koskee kaikkia hifioptioita: perusaudio, HiFi 676, Harman Kardon ja Bowers&Wilkins. Radiovastaanottimen ja 7-kanavaisen vahvistimen lisäksi RAM-moduulin tehtävä on generoida mm. vilkkujen, parkkitutkien, navin ym. äänet eikä sitä voi poistaa. Nykyiset vahvistinpäivitysratkaisut mm. Match ja Audison ottavatkin valmiiksi suodatetut kaiutintasoiset signaalit RAM vahvistimelta, sekä lisäksi 2/3-kanavaiselta Booster vahvistimelta, mikäli autossa on HK hifioptio. Säätöjen tekeminen on tällöin hyvin rajattua etenkin kun jakosuotimet ovat ennalta määritelty heikkolaatuisille vakiokaiuttimille.

Mutta nyt tähän on ratkaisu nimittäin Tuning Solutions OABR Ethernet dekooderi!

Dekooderi purkaa väylästä puhtaan digitaalisen audiosignaalin ja muuttaa sen optiseksi ja koaksiaaliseksi S/PDIF signaaliksi DSP:lle tai DSP-vahvistimelle, mistä löytyy optinen sisäänmeno. Täyden taajuuskaistan stereosignaalin lisäksi dekoori pystyy myös erottelemaan etu- ja takanavat, joita fader ohjaa, mutta toistaiseksi ei ainakaan yhden DSP:n kanssa pysty tätä toteuttamaan, kun yksi optinen sisäänmeno on aina yksi ohjelmalähde eikä front/rear mahdollisuutta toistaiseksi ole kuten analogisessa inputissa.

RAM-moduulin generoimien vakioäänien tasoja voidaan säätää USB:n kautta Windows ohjelmalla, jonka lähetämme tilauksen jälkeen sähköpostitse. Toistaiseksi ihan kaikkia mm. sähköautojen vakioääniä kuten käynnistys/sammutusääni ja Iconic soundseja dekooderi ei vielä pura, mutta ehkä nämäkin tulevat tulevaisuudessa päivitysten myötä.

Mutta mikäli täydellinen hifisysteemi on pääkriteeri, niin tässä on ratkaisu!

Tekniset tiedot tuotekuvassa.

HUOM! RAM vahvistimen tekemät äänet kuten radio menee suoraan moduuliin kautta DSP:lle ja Harman Kardon option Booster vahvistin on tällöin pois pelistä eikä bassoa tule. Tämä koskee ainoastaan Harman Kardonia, eli perusaudiossa ja HiFi 676 tulee myös bassot, koska RAM vahvistin hoitaa kaiken. Mutta jos radio ei ole tärkeä niin kaikista muista soittimelta tulevista äänilähteistä on täysi taajuuskaista.

Arvostelut 0 arvostelua
Instagram