Blam BMW perusaudio päivityspaketti
Blam BMW perusaudio päivityspaketti

Blam BMW perusaudio päivityspaketti

Blam RA 804D + BM 100S + BM 200 XF

815,97 €
937,90 €
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Päivityspaketti ranskalaisen Blamin tuotteilla toteutettuna!

Vahvistimena toimii erittäin kompakti ja hyvillä teholukemilla varustettu Blam RA 804D. BMW:n tapauksessa vahvistin tarjoilee BM 100S erillissarjalle 2 x 80Wrms ja BM 200XF bassoille n. 2 x 100Wrms (3ohmiin). Vahvistin toimii D-luokassa ollen erittäin virtapihi, mutta parasta asennettavuuden kannalta on erittäin pieni 22,5 x 10,3 x 3,5cm koko, jollon sopiva paikka löytyy lähes mistä vain.

Johtosarjana paketissa on AH-AMPC-BMW, jossa on irtojohdot bassoille eli mitään adaptereita ei tarvita, koska Blamin bassoissa on ruuviterminaalit. Johtosarja kytketään vahvistimen Hi-Input tuloihin, joita varten mukana tulee adapteri irtojohdoilla. Kaikki johdot ovat värikoodeilla ja teksteillä merkattu, joten kytkentä on erittäin helppoa.

Lisäksi päivityspaketti sisältää 4Connect 10mm2 vahvistimen asennuskitin,  4kpl 2mm Silent Coat butyylimattoa ovien vaimennukseen, sekä 4kpl oviklipsejä, mikäli sattuu ovipahveja irroitettaessa rikkoutumaan.

Sarja käy useimpin bemareihin, mutta ei aivan kaikkiin, koska erillisarjasta on olemassa vain yksi versio. Sopivuus etuoviin on vastaava kuin Audison K4E sarjalla, jonka soveltuvuustaulukkoon pääset: TÄSTÄ.


Arvostelut 0 arvostelua