Audison TH 6.5 II midbassot
Audison TH 6.5 II midbassot Audison TH 6.5 II midbassot Audison TH 6.5 II midbassot
Audison

Audison TH 6.5 II midbassot

Referenssiluokat 6,5" midbassokaiuttimet

1 199,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Audison TH 6.5 II Sax

Täydellistä läpinäkyvyyttä

TH 6.5II Saxin suunnittelu aloitettiin täysin puhtaalta pöydältä, tarkoituksena suunnitella midbasso-kaiutin joka on vapaa kompromisseilta joihin edullisimpia kaiuttimia suunniteltaessa usein törmätään. Tämä lähestymistapa on mahdollistanut aivan uudenlaisen elementin suunnittelun, sellaisen joka on lähes täysin vapaa värittymiltä ja toistaa musiikin juuri sellaisena kun se on levylle taltioitu.


Maksimaalista suorituskykyä

Magneettina elementissä käytetään N48 H-luokan neodyymi magneettia joka vapauttaa erittäin vähän energiaa ja on lämpötilaltaan poikkeuksellisen vapaa, varmistaen että toisto säilyy aina dynaamisena ja erottelukykyisenä. Magneetin geometria on optimoitu käyttäen tietokonemallinnusta ja näin on saavutettu maksimaalinen hyötysuhde tinkimättä tippaakaan laadusta.


Vapaa kompressiolta

Ripustuksen suunnitteluun käytettiin myös poikkeuksellisen paljon aikaa ja myös tässä hyödynnettiin kehittyneitä mallinnusohjelmistoja jolla saavutettiin täydellinen harmonia elementin ja ripustuksen välillä. Kaiuttimen spider suunniteltiin samoin keinoin ja lopputuloksena sen pinta-alalle tuli 5 aaltoa jotka jakavat keskenään optimaalisesti elastisen liikevoiman jonka kaiutin synnyttää toistaessaan musiikkia. Tämän johdosta äänisignaali ei kompressoidu edes aivan äärirajoilla soitettaessa ja kaiutin suoriutuu taakasta kuin taakasta vaivatta.

Puhekela on 50 mm halkaisijtaltaan ja se on tehty kuparipinnoitetusta alumiininauhasta joka vie huomattavan vähän pinta-alaa suorituskykyynsä nähden ja hävittää lämpöenergian tasaisesti pois kaiuttimelta. 

Kokonaisuus on asennettu alumiinista valmistettuun runkoon ja sen pohjasta löytyy ilmanpoistoaukko joka on suojattu kankaalla jotta vierasesineet eivät päädy sotkemaan kartion liikerataa.


Tekniset tiedot:

CompWoofer
Size165 mm (6.5″)
Power Handling150 W Continuous Power
300 W Peak Power
Impedance4 Ω
Frequency Response40 ÷ 4500 Hz
Sensitivity87 dB/Spl
Magnet

N48 “H-grade” Neodymium

Cone

TPX®
Arvostelut 0 arvostelua