Audison TH 3.0 II keskiäänikaiuttimet
Audison TH 3.0 II keskiäänikaiuttimet Audison TH 3.0 II keskiäänikaiuttimet Audison TH 3.0 II keskiäänikaiuttimet Audison TH 3.0 II keskiäänikaiuttimet
Audison

Audison TH 3.0 II keskiäänikaiuttimet

Referenssiluokan 3" keskiäänikaiuttimet

999,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

TH 3.0 II Voce

Referenssiluokan keskiäänikaiutin!

Ihmisen kuulo kykenee käsittelemään hämmästyttävän laajaa äänispektriä ja olemmekin keskiäänitaajuuksille poikkeuksellisen herkkiä sillä korvamme ovat evoluution kautta kehittyneet olemaan erittäin tarkkoja tämän kuuloalueen suhteen ja pienetkin epäpuhtaudet tällä alueella ovat kriittisiä kuuntelukokemuksemme kannalta. 

Audisonin kehitystiimi aloittikin näistä lähtökohdista työnsä ja pitkällisen suunnitteluvaiheen tuloksena loihtivat suorastaan häikäisevän aidonkuuloisen keskiäänikaiuttimen ennennäkemättömän lineaarisella taajuusvasteella ja akustisella läpinäkyvyydellä.

Neodyymi-magneetti ja ylimitoitettu puhekela

Elementeissä käytettävä erityissuunniteltu magneetti N38 on tehty H-luokan neodyymistä ja kevyen rakenteensa lisäksi se pitää elementin liikeradan todella lineaarisena vaikka volyymitaso nousisi sietokyvyn äärirajoille asti.

Myös ylimitoitettu 30mm kuparinen puhekela on tärkeä osa reseptiä ja sen ansiosta elementti on kokoisekseen erittäin pitkäiskuinen ja sen sointi napakka ja voimallinen.

Aina kontrollissa, äärirajoille saakka

Finite Element Simulaation avulla kehitystiimi on saanut optimoitua kartion ja ripustuksen välisen säröytymispisteen ja näin kiskottua kaiuttimesta irti optimaalisen suorituskyvyn, pitäen intermodulaarisen säröarvon minimaalisena kun elementiltä vaaditaan poikkeuksellisen pitkää liikerataa, eli kun kuunnellaan todella lujaa.


TPX® kartio

TH 3 II Vocen kaiutinkartio on tehty TPX® nimisestä materiaalista joka ei ole pelkästään silmiinpistävä läpinäkyvyytensä ansiosta, vaan myös erinomaisen jäykkä ja kevyt, tuoden sointiin tilantuntua ja dynamiikkaa.

Tekniset tiedot:

CompMidrange
Size70 mm (3″)
Power Handling55 W Continuous Power
110 W Peak Power
Impedance4 Ω
Frequency Response110 ÷ 5700 Hz
Sensitivity85,6 dB/Spl
Magnet

N38 “H-grade” Neodymium

Cone

TPX®

Arvostelut 0 arvostelua