Audison TH 1.5 II diskantit
Audison TH 1.5 II diskantit Audison TH 1.5 II diskantit Audison TH 1.5 II diskantit Audison TH 1.5 II diskantit
Audison

Audison TH 1.5 II diskantit

Referenssiluokan 1,5" diskanttikaiuttimet

849,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Thesis TH 1.5 II Violino

Äärimmäisen tuolla puolen - Thesis filosofia

Äänentoisto on kautta aikojen ollut kiehtova maailma missä tunteet ja teknologia kohtaavat. Kuten mikä tahansa muu taidemuoto, optimaalinen tulos saavutetaan kun nämä kaksi arvomaailmaa kohtaavat. Tämä yhdistelmä mielessään kehitystiimi ryhtyi hommiin ja lopputulos on kenties yksi maailman parhaista diskanteista.

Ääni, muotoilu, tunne

Suunniteltaessa kaiuttimia Audisonin artisaanien kantavana teemana kautta koko prosessin on välittää musiikin luoma tunne sellaisena kuin artisti sen on levylle äänittänyt. Luonnollisesti tehtaalla ei pelkästään fiilistellä, vaan tuotekehitykseen käytetään lukemattoman paljon aikaa niin tietokonemallinnuksen kuin jatkuvan testailun ja säädön merkeissä jotta lopputuloksena syntyy sellainen tuote joka ei jätä ketään kylmäksi.


Tehtävänkuvauksena tunteidenvälitys

Kaiuttimen tekninen määritelmä elektromekaanisena laitteena joka muuntaa sähkösignaalin akustiseksi paineaalloksi ei riitä kuvailemaan kaikessa kuivakkuudessaan sitä tunteiden välityksen kykyä ja lopullisen tuotoksen estetiikkaa jonka huippuluokan kaiutin tuo kuuntelijalleen.

Kehitystyötä työn päälle

Kuin minkä tahansa muunkin uuden tuotteen kanssa insinöörit suunnittelevat tietyn suorituskyvyllisen pisteen johon kehityksessä tähdätään. Kun puhutaan tämän luokan toistimesta, voi vain kuvitella sitä työn määrää ja yhteisymmärrystä mitä moisen diskantin tuotteistaminen on edellyttänyt kautta tuotantoketjun. Onneksi meidän ei moista tarvitse pohtia, vaan pelkästään nauttia uutterien italialaisten työn hedelmistä.


Magneetti neodyymistä

Elementtiin valikoitui H-luokan neodyymistä valmistettu erittäin kevyt mutta vahva magneetti joka takaa matalan säröarvon ja elementin totaalisen kontrollin kautta toistettavan kaistan aina äärirajoille asti.


Puhekela omassa luokassaan

Ainoastaan halkaisijaltaan 34 millimetrin puhekela riittää tuottamaan sen laatuluokan ääntä mihin suunnittelussa tähdättiin ja lopputuloksena onkin poikkeuksellisen matala säröarvo ja erinomainen mikro- ja makrodynamiikan nuanssien toisto.


Jäykkä ja kevyt kartio

Elementin todellinen sydän on sen puhekelan ja kartion yhteispelin harmonia ja niiden yhteensopivuuden maksimoinniksi tuotekehityksessä hyödynnettiin erittäin kehittyneitä akustisia mallinnusohjelmia ja jopa liiman laatu valikoitu pitkällisen prosessin tuloksena, eli yhtäkään yksityiskohtaa ei jätetty huomioimatta.


TH 1.5 II Violino hienosäätö

Elementin kehityksessä haluttiin myös varmistaa että se soveltuu erittäin laajaan skaalaan käyttökohteita ja tämän johdosta diskanttien mukana toimitetaan useampi eri kiinnitysvaihtoehto, oli tarkoitus piilottaa ne alkuperäispaikoilleen, tai asentaa a-pilariin aiheuttamaan kavereissa kateutta.

Tekniset tiedot:


CompTweeter
Size38 mm (1.5″)
Power Handling200 (Hi-Pass filtered @ 1,8kHz – 12 dB Oct.) W peak
Impedance6 Ohm
Frequency Response800 ÷ 26k Hz
Sensitivity93 dB/Spl
MagnetN38 “H-grade” Neodymium
DomeTetolon fibre


Arvostelut 0 arvostelua