Audison SR BMW perusaudion päivityspaketti 2
Audison SR BMW perusaudion päivityspaketti 2 Audison SR BMW perusaudion päivityspaketti 2 Audison SR BMW perusaudion päivityspaketti 2 Audison SR BMW perusaudion päivityspaketti 2

Audison SR BMW perusaudion päivityspaketti 2

Audison SR 5.600 vahvistin + APBMW K4 erillissarjat + APBMW S8-2 bassot + BiAmp 2 johtosarja + tarvikkeet

1 110,35 €
1 206,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Huippuluokan päivityspaketti pienikokoisella SR 5.600 vahvistimella, jossa ylimääräinen 550Wrms kanava subbaria varten tasonsäätimellä!

SR-sarjan vahvistimet asettavat uuden riman tehojen, ominaisuuksien ja kompaktin koon suhteen äänenlaatua unohtamatta. Helppo asentaa sinne minne se kuuluukin, eli kontin vasemman "posken" taakse. Kaikki kytkennät yhdellä sivulla ja säädöt yläpuolella avattavan paneelin takana. Signaalin sisäänvientiin riittää kytkentä 1/2 kanaviin, joista vahvistin jakaa sen sisäisesti 3/4/5 kanaville napin painalluksella. ART ominaisuuden ansiosta vahvistin myös herää signaalista automaattisesti. Teholukemat bemariin asennettaessa on reippaat 2 x 75Wrms erillissarjalle ja 2 x 115Wrms penkinalusbassoille. Parasta vahvistimessa on kuitenkin viides subikanava huikealla 550Wrms @ 2 Ohm teholla ja mukana tulee myös VCR-S1 langallinen tasonsäädin, jolla voi subbarin tasoa säätää kuljettajan paikalta.

Paketin kaiuttimina ovat Audison Prima K4 erillissarja ja S8-2.2 bassot. Erillissarjasta on kaksi versiota E/M. Omaan autoosi sopivan voit tarkistaa Audison-BMW soveltuvuustaulukosta. Huom. erillissarja vaatii diskanttipaikat ovien nurkkiin. Meiltä löytyy OE HiFi ikkunalistoja ja kolmioita moneen malliin hyllystä ja tilauksesta kaikkiin.

Johtosarjana toimii kuvasta poiketen Audio System HLAC, joka ottaa signaalin penkinalusbassojen liittimiltä ja tuo paluuna erilliset kanavat bassoille ja ovikaiuttimille. Johtosarja on täysin plug&play G- ja F-sarjalaisiin, sekä E-sarjan Faceliftiin, mutta on mahdollista asentaa myös pre-LCI E-sarjalaisiin pienellä kytkentämuutoksella.

Paketissa mukana myös Connection MiniANL sulakepesä kahdella 100A sulakkeella, 2+1m 10mm2 virta- ja maajohtoa tarvittavine liittimineen, 4kpl oviklipsejä jos sattuu ovipahveja irrottaessa rikkoutumaan, sekä 4kpl Silent Coat vaimennusmattoa, jos haluaa ovipahveja samalla lisävaimentaa.

Huom! SR 5.600 vahvistimessa on 3/4 kanavien (penkinalusbassot) bandpass suotimen alaraja ylipäästön osalta 50Hz. Tällä suodolla bassoista saa todella reippaan potkun, mutta vaatii erillisen subwooferin matalien taajuuksien toistoon. Meiltä löytyy valikoimista Basserin mallikohtaisia fit-box koteloita, joihin suositeltava elementti esimerkiksi Audison APS 10 D.


Arvostelut 0 arvostelua