Audison SR BMW perusaudion päivityspaketti 1
Audison SR BMW perusaudion päivityspaketti 1 Audison SR BMW perusaudion päivityspaketti 1 Audison SR BMW perusaudion päivityspaketti 1 Audison SR BMW perusaudion päivityspaketti 1 Audison SR BMW perusaudion päivityspaketti 1

Audison SR BMW perusaudion päivityspaketti 1

Audison SR 4.300 vahvistin + APBMW K4 erillissarjat + APBMW S8-2 bassot + HLAC johtosarja + tarvikkeet

995,35 €
1 081,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Erinomainen päivityspaketti pienikokoisella SR 4.300 vahvistimella!

SR-sarjan vahvistimet asettavat uuden riman tehojen, ominaisuuksien ja kompaktin koon suhteen äänenlaatua unohtamatta. Helppo asentaa sinne minne se kuuluukin, eli kontin vasemman "posken" taakse. Kaikki kytkennät yhdellä sivulla ja säädöt yläpuolella avattavan paneelin takana. Signaalin sisäänvientiin riittää kytkentä 1/2 kanaviin, joista vahvistin jakaa sen sisäisesti 3/4 kanaville napin painalluksella. ART ominaisuuden ansiosta vahvistin myös herää signaalista automaattisesti. Teholukemat bemariin asennettaessa on reippaat 2 x 85Wrms erillissarjalle ja 2 x 130Wrms penkinalusbassoille. Parasta vahvistimessa on kuitenkin erillinen linjaulostulo + heräte, joten aktiivisubbarin tai subivahvistimen lisääminen konttiin onnistuu näppärästi, mikäli lisäpotkua kaipaa.

Paketin kaiuttimina ovat Audison Prima K4 erillissarja ja S8-2.2 bassot. Erillissarjasta on kaksi versiota E/M. Omaan autoosi sopivan voit tarkistaa Audison-BMW soveltuvuustaulukosta. Huom. erillissarja vaatii diskanttipaikat ovien nurkkiin. Meiltä löytyy OE HiFi ikkunalistoja ja kolmioita moneen malliin hyllystä ja tilauksesta kaikkiin.

Johtosarjana toimii kuvasta poiketen Audio System HLAC, joka ottaa signaalin penkinalusbassojen liittimiltä ja tuo paluuna erilliset kanavat bassoille ja ovikaiuttimille. Johtosarja on täysin plug&play G- ja F-sarjalaisiin,sekä E-sarjan Faceliftiin, mutta on mahdollista asentaa myös pre-LCI E-sarjalaisiin pienellä kytkentämuutoksella.

Paketissa mukana myös Connection FFH14B Mini ANL sulakepesä 2:lla 60A sulakkeella, 2+1m 10mm2 virta- ja maajohtoa tarvittavine liittimineen, 4kpl oviklipsejä jos sattuu ovipahveja irrottaessa rikkoutumaan, sekä 4kpl Silent Coat vaimennusmattoa, jos haluaa ovipahveja samalla lisävaimentaa.

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet