Audison SR BMW perusaudion päivityspaketti 1
Audison SR BMW perusaudion päivityspaketti 1 Audison SR BMW perusaudion päivityspaketti 1 Audison SR BMW perusaudion päivityspaketti 1

Audison SR BMW perusaudion päivityspaketti 1

Audison SR 4.300 vahvistin + APBMW K4 erillissarjat + APBMW S8-2 bassot + BiAmp 2 johtosarja + tarvikkeet

832,86 €
925,40 €
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Uusi 5/2020 Päivityspaketti pienikokoisella SR 4.300 vahvistimella!

SR-sarjan vahvistimet asettavat uuden riman tehojen, ominaisuuksien ja kompaktin koon suhteen äänenlaatua unohtamatta. Helppo asentaa sinne minne se kuuluukin, eli kontin vasemman "posken" taakse. Kaikki kytkennät yhdellä sivulla ja säädöt yläpuolella avattavan paneelin takana. Signaalin sisäänvientiin riittää kytkentä 1/2 kanaviin, joista vahvistin jakaa sen sisäisesti 3/4 kanaville napin painalluksella. ART ominaisuuden ansiosta vahvistin myös herää signaalista automaattisesti. Teholukemat bemariin asennettaessa on reippaat 2 x 85Wrms erillissarjalle ja 2 x 130Wrms penkinalusbassoille. Parasta vahvistimessa on kuitenkin erillinen linjaulostulo + heräte, joten aktiivisubbarin tai subivahvistimen lisääminen konttiin onnistuu näppärästi, mikäli lisäpotkua kaipaa.

Paketin kaiuttimina ovat Audison Prima K4 erillissarja ja S8-2 bassot. Erillissarjasta on kaksi versiota E/M. Omaan autoosi sopivan voit tarkistaa Audison-BMW soveltuvuustaulukosta. Huom. erillissarja vaatii diskanttipaikat ovien nurkkiin. Meiltä löytyy OE HiFi ikkunalistoja ja kolmioita moneen malliin hyllystä ja tilauksesta kaikkiin.

Johtosarjana toimii Audison BiAmp 2, joka ottaa signaalin penkinalusbassojen liittimiltä ja tuo paluuna erilliset kanavat bassoille ja ovikaiuttimille. Johtosarja on täysin plug&play G- ja F-sarjalaisiin,sekä E-sarjan Faceliftiin, mutta on mahdollista asentaa myös pre-LCI E-sarjalaisiin pienellä kytkentämuutoksella.

Paketissa mukana myös 60A MiniANL sulakepesä, 3+2m 10mm2 virta- ja maajohtoa tarvittavine liittimineen, 4kpl oviklipsejä jos sattuu ovipahveja irrottaessa rikkoutumaan, sekä 4kpl Silent Coat vaimennusmattoa, jos haluaa ovipahveja samalla lisävaimentaa.


Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet
-12.5%
Audison Prima APBX 10 AS2 aktiivi