Audison Prima APX 6.5 koaksiaalit
Audison Prima APX 6.5 koaksiaalit Audison Prima APX 6.5 koaksiaalit
Audison

Audison Prima APX 6.5 koaksiaalit

99,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Audison Prima APX 6.5 6,5" (165mm) 2-tie kaiuttimet erittäin suurella herkkyydellä.

APX 6.5 on koaksiaalielementti eli siinä on diskantti bassokeskiäänisen "nielussa", joten kaiutin toimii yksipistesäteilijänä. Tämän etuna on erillissarjoja parempi vaihetoisto, sillä kaikki äänet tulevat samasta lähtöpisteestä, toisin kuin perinteisissä sarjoissa missä diskantti ja keskiääni toimivat erillään toisistaan. Kolmiosaisen ripustuksen ansiosta liikepoikkeama on saatu poikkeuksellisen suureksi elementin koko huomioiden. Vaikka Prima APX 6.5 soveltuu korkean herkkyytensa ansiosta soitettavaksi autosoittimen vahvistimella, todellinen potentiaali realisoituu vasta kun kaiuttimien käskyttäjäksi valjastetaan vahvistin esim. 50Wrms per kanava.

Ominaisuudet

1. Samankeskinen diskanttielementti: diskantti on asennettu bassokaiuttimen nieluun. Tällä saavutetaan erinomaisen koherentti toisto vailla erillissarjoja riivaavia tyypillisiä vaihevirheitä.

2. Diskantti on varustettu akustisella linssillä joka on vartavasten suunniteltu tuottamaan äärimmäien tasainen taajuusvaste myös ohi kuuntelupisteen suunnattuna.

3. 32 mm puhtaasta kuparista valmistettu puhekela erinomaisella tehonkestollaan tuottaa järkähtämättömän kontrollin bassotaajuuksilla.

4. Matalan asennussyvyyden johdosta kaiutin soveltuu helposti asennettavaksi auton alkuperäisille paikoille.

5. Vettähylkivä käsitelty paperinen bassokartio on mallinnettu tietokoneavusteisesti hyödyntäen FEM (Finite Element Method) simulaatiota ja lopuksi optimoitu Klippel Scan Vibrometrillä.

6. Termoplastisesta polyuretaanista valmistettu yläripustus kolmiosaisella rakenteella mahdollistaa suuren liikepoikkeaman bassotaajuuksilla.

7. Kompakti korirakenne on pinnoitettu naarmuja hylkivällä materiaalilla ja elementin moottori on kiinnitetty siihen värinöitä vaimentavalla epoksimassalla.

8. Kestävät kaiutinterminaalit on suojattu lämpöä kestävillä muovisuojuksilla.

9. Kehitetty KLIPPEL ohjelmistopaketilla.

Ominaisuudet:

2- tie kaiutin (koaksiaali)
Koko 6.5" (165mm)
Diskantti 24 mm
MAX tehonkesto 210 W
RMS tehonkesto 70 W
Impedanssi 4 ohm
Taajuusvaste 60 - 23000 Hz
Herkkyys 94 dB
Magneetin koko 85 x 40 x 15 mm
Asennusreiän halkaisija 141 mm
Upotussyvyys 57 mm

Hinta / pari

Arvostelut 0 arvostelua