Audison Prima AP 2 MV laajakaistat
Audison Prima AP 2 MV laajakaistat Audison Prima AP 2 MV laajakaistat Audison Prima AP 2 MV laajakaistat Audison Prima AP 2 MV laajakaistat Audison Prima AP 2 MV laajakaistat
Audison

Audison Prima AP 2 MV laajakaistat

Edulliset mutta laadukkaat laajakaistat alumiinikartiolla, neomagneeteilla ja kattavilla asennustarvikkeilla

109,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Audison Prima AP 2 2" laajakaistaelementit sis. General Motors, Toyota ja Mercedes-Benz sovitteet.

Prima sarjan AP 2 MV laajakaista toistaa koko taajuuskaistan 150 hertsistä ylöspäin eli kyseessä on niin laajalla taajuusvasteella varustettu kaiutin kuin mitä se kokonsa puolesta voi olla. Kaiutin soveltuu erinomaisesti mm. GM, Ford ja Toyota autoihin joiden kojelaudassa tai a-pilarissa on vakiona 50 mm (2") diskantti-/laajakaistakaiutin ja soi huomattavasti vakiokaiuttimia heleämmin ja dynaamisemmin.

Kaiuttimen kompakti koko ja erinomaiset sähköakustiset parametrit tekevät siitä ideaalin ratkaisun keskiäänikaiuttimeksi kolmitie-järjestelmiin. Toinen vaihtoehtoinen käyttökohde tälle näppärälle pikku laajakaistalle on korvata auton alkuperäinen keskikaiutin tai surround-kaiuttimet ja tuoda näin sointi aivan uudelle tasolle, vakiopaikkoja muokkaamatta.

Laajakaistakaiuttimen yhtenä etuna verrattuna monitieratkaisuihin on jälkimmäistä parempi vaihekoherenssi, jonka ansiosta stereokuvalliset ominaisuudet välittyvät paremmin kuin useissa monitie-toteutuksissa. Kaiuttimen äärimmäisen matala säröarvo ja jakotaajuus joka ei sijaitse kriittisellä keskialueella tekevät siitä erittäin miellyttävän kuuloisen.

AP 2 MV:n erittäin matala 145 hertsin resonanssitaajuus saavutettiin hyödyntämällä ylimitoitettua 25 mm puhekelaa joka takaa erittäin hyvän keskimatalien taajuuksien toiston sekä täydellisen siirtymän bassokaiuttimelle.

Alumiininen kartio yhdistettynä kupariseen oikosulkurenkaaseen joka tasaa kaiuttimen impedanssia, mahdollistaa taajuusvasteen ylettymisen aina 20 kHz saakka. Erityisvalmisteinen magneettimoottori symmetrisillä neodyymi magneeteilla myös osaltaan auttaa korkean ylärajataajuuden tavoittamisessa, sekä pitää elementin koon kompaktina.

Mukana 82μF suodinkondensaattorit 6dB/Okt@485Hz.

Parihinta.

Tekniset tiedot

Tyyppi: Keskiääni/laajakaista

Koko: 50 mm (2")

Jatkuva tehonkesto: 25 W

Hetkellinen tehonkesto: 50 W

Impedanssi: 4 Ohmia

Taajuusvaste: 150 Hz - 20 kHz

Magneetin koko: 24.9 x 5 mm

Paino: 0.15 kgPuhekelan halkaisija: 25 mm

Sähköakustiset parametrit

D: 49.1 mm

Xmax: 2.5 mm

Re: 3.5 Ohmia

Fs: 145 Hz

Le: 0.07 mH

Vas: 0.36 l

Mms: 1.68 g

Cms: 0.70 mm/N

BL: 2.8 T•m

Qts: 0.64

Qes: 0.70

Qms: 7.7Spl: 84 dB

Mitat

Kokonaishalkaisija: 77 mm

Asennusaukon halkaisija: 50.5 mm

Kokonaissyvyys: 36.8 mm

Elementin pinnan ja sovitteen etäisyys: 13 mm

Asennusaukon syvyys: 31 mm 

Ruuvinreiän halkaisija: 3 mm


Arvostelut 0 arvostelua