Audison ID7/8 perusaudion ja HiFi 676 vahvistimen päivityspaketti
Audison ID7/8 perusaudion ja HiFi 676 vahvistimen päivityspaketti DRC MP

Audison ID7/8 perusaudion ja HiFi 676 vahvistimen päivityspaketti

Päivityspaketti Audison APF8.9 bit vahvistimen päivittämiseen ID7 perusaudioon tai HiFi 676 optioon

632,39 €
918,10 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Bemareihin on n.2019 alkaen saanut optiona iDrive 7:n , joka sisältää RAM vastaanotin / vahvistin moduulin sekä perusaudiossa että HiFi 676 optiossa. Perusaudiossa on heikkotehoinen 6-kanavainen vahvistin ja HiFi optiossa 7-kanavainen hieman tehokkaampi etenkin penkinalusbassojen osalta.

Molemmat on nyt helppo päivittää Audison APF8.9 bit "Forza" vahvistimella ja mallikohtaisella johtosarjalla. Paremmilla kaiuttimilla saadaan luonnollisesti parempi lopputulos etenkin perusaudion osalta ja niitä löytyy pakettina edullisemmin -> BMW kaiutinpaketit (Huom. bassojen täytyy olla 4ohm versiot). Perusaudio vaatii lisäksi uudet kolmiot tai ovilistat diskanttipaikoilla.

Vahvistimen päivityspaketti sisältää APF8.9 bit vahvistimen, jossa on kahdeksan vahvistinkanavaa auton kaiuttimille ja yksi RCA lähtö subwooferia varten. Kaikki kanavat ovat DSP:llä säädettävissä. Johtosarjana toimii APBMW ReAmp 2, joka kytketään auton RAM moduulin ja moduuliin tulevan vakioliittimen väliin. Johtosarjaan on integroitu USS (Universal Speaker Simulator) piiri HiFi 676 option keskikanavan disablointiin. Keskikanava ei siis tämän vahvistimen kanssa ole käytössä, koska sille ei löydy erillistä ohjausta ja pelkkä mono huonontaa stereokuvaa. Kaksi kanavaparia siis sillataan 4ohm bassoille jolloin tehoa saadaan huimat 2 x 260Wrms ja loput neljä kanavaa ohjaa etu- ja takakaiuttimia 4 x 85Wrms tehoilla.

Vahvistin vaatii oman virran akulta akulta ja kytkemistä varten paketti sisältää 2m 6mm2 Stage2 täyskuparista virta- ja maakaapelia, Connection miniANL sulakepesä 80A sulakkeilla, sekä tarvittavat rengasliittimet ja kaapeliholkit kytkentään.

Optiona suosittelemme DRC MP tasonsäädintä, jolla voi esim. penkinalusbassojen tai lisäsubbarin tasoa säätää kuljettajan paikalta (valintaruutu).

Lisätietoa Audison esitteestä pdf muodossa -> LIITE

Meiltä myös onnistuu asennus ja säätö. Ota yhteys -> info@audiokit.fi

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet