Audison Forza ID7/8 perusaudion ja HiFi 676 vahvistimen päivityspaketti
Audison Forza ID7/8 perusaudion ja HiFi 676 vahvistimen päivityspaketti DRC AC

Audison Forza ID7/8 perusaudion ja HiFi 676 vahvistimen päivityspaketti

Päivityspaketti Audison Forza C8.14 bit vahvistimen päivittämiseen ID7-> perusaudioon tai HiFi 676 optioon

932,24 €
1 013,30 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Bemareihin on n.2019 alkaen saanut optiona iDrive 7:n , joka sisältää RAM vastaanotin / vahvistin moduulin sekä perusaudiossa että HiFi 676 optiossa. Perusaudiossa on heikkotehoinen 6-kanavainen vahvistin ja HiFi optiossa 7-kanavainen hieman tehokkaampi etenkin penkinalusbassojen osalta.

Molemmat on nyt helppo päivittää uudella Audison Forza AF C8.14 vahvistimella ja mallikohtaisella johtosarjalla. Paremmilla kaiuttimilla saadaan luonnollisesti parempi lopputulos etenkin perusaudion osalta ja niitä löytyy pakettina edullisemmin -> BMW kaiutinpaketit. Perusaudioon kannattaa valita 4ohm bassot, jolloin  2+2 kanavaa voidaan sillata ja tehoa saadaan 2 x 200Wrms. HiFi 676 optiossa voidaan tehdä samoin jättämällä keskikaiutin pois pelistä. Keskikaiuttimen kanssa kannattaa valita 2ohm bassot, jolloin teholukemat ovat 2 x 100Wrms. Perusaudio vaatii lisäksi uudet kolmiot tai ovilistat diskanttipaikoilla.

Vahvistimen päivityspaketti sisältää AF C8.14 vahvistimen, jossa on kahdeksan vahvistinkanavaa auton kaiuttimille ja yksi RCA lähtö subwooferia varten. Kaikki kanavat ovat DSP:llä säädettävissä. Johtosarjana toimii AFBMW ReAmp 3, joka kytketään auton RAM moduulin ja moduuliin tulevan vakioliittimen väliin. 

Vahvistin vaatii oman virran akulta akulta ja kytkemistä varten paketti sisältää 2m 10mm2 Stage1 virta- ja maakaapelia, Connection miniANL sulakepesä 60A sulakkeella, sekä tarvittavat rengasliittimet ja kaapeliholkit kytkentään.

Optiona suosittelemme DRC AP tasonsäädintä, jolla voi esim. penkinalusbassojen tai lisäsubbarin tasoa säätää kuljettajan paikalta (valintaruutu).

Lisätietoa ReAmp 3 johtosarjan kytkennästä -> LIITE

Meiltä myös onnistuu asennus ja säätö. Ota yhteys -> info@audiokit.fi

Arvostelut 0 arvostelua