Audison 5.9bit BMW perusaudion päivityspaketti (DSP)
Audison 5.9bit BMW perusaudion päivityspaketti (DSP) Audison 5.9bit BMW perusaudion päivityspaketti (DSP) Audison 5.9bit BMW perusaudion päivityspaketti (DSP) Audison 5.9bit BMW perusaudion päivityspaketti (DSP) Audison 5.9bit BMW perusaudion päivityspaketti (DSP) Audison 5.9bit BMW perusaudion päivityspaketti (DSP)

Audison 5.9bit BMW perusaudion päivityspaketti (DSP)

Audison AP5.9 bit DSP-vahvistin + K4E/M erillissarja + S8-.22 subbarit + asennustarvikkeet

1 030,77 €
1 120,40 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Päivityspaketti Audison AP5.9 bit DSP-vahvistimella!

AP5.9 bit on todella pienikokoinen 5-kanavainen D-luokan pääte, josta löytyy viides ylimääräinen kanava lisäsubbaria varten. Näin koko järjestelmä saadaan hoidettua yhdellä päätteellä helposti. Erillissarjoille tarkoitetut kanavat ovat tehoiltaan 2 x 20Wrms, joka tarkoittaa jakotaajuuden nostamista 175-200Hz paikkeille ja on itse asiassa aivan normaali suositus 4" elementeille. Bassoja ohjataan 2 x 90Wrms tehoilla ja toisto jatkaa alaspäin siitä mihin erillissarjat jäävät. Tehot riittävät täytetäiseen bassontoistoon hienosti myös ilman subbaria, mutta subbarin kanssa kannattaa ylipäästö säätää esim. 60Hz paikkeille ja antaa subbarin hoitaa alimmat nuotit. Subikanavan teho on mukavat 270Wrms 2ohm kytkyllä.

Vahvistimessa on 9-kanavainen DSP:n, jolla pystyy säätämään kaikki suotimet, aikaviiveet ja ekvalisoinnit. Erinomainen ominaisuus perusaudion kohdalla on automaattinen De-Equalization, eli vahvistin pystyy korjaamaan soittimen signaalin tasaiseksi. Lisäksi vahvistimesta löytyy kaiutintasoiset sisäänmenot auto-startilla (ART),  sekä neljän kanavan linjaulostulot (vaatii RCA johtoadapterit). Kaikki ulostulot säädettävissä DSP:llä. Max virrankulutus tehoihin nähden on erittäinen pieni 30A. Lisävarusteena saatavana Audison DRC MP ohjain kojelautaan, jolla pystyy säätämään mm. bassojen tasoa tasoja, bass boostia, sekä valitsemaan ohjelmalähteen ja vaihtamaan muistipaikkoja. Blogijuttua AP4.9 / 5.9 bit DSP:n perussäätämisestä löytyy TÄSTÄ.

Ja koska kyse on Audison paketista, niin kaiuttimina luonnollisesti Audison Prima K4 erillissarja ja S8-2 bassot. Erillissarjasta on kaksi versiota E/M. Omaan autoosi sopivan voit tarkistaa Audison-BMW soveltuvuustaulukosta. Huom. erillissarja vaatii diskanttipaikat ovien nurkkiin. Meiltä löytyy HiFi ikkunalistoja ja kolmioita yleisimpiin malleihin varastosta, ja kaikkiin saadaan tilattua.

Johtosarjana toimii Audison BiAmp 2, joka ottaa signaalin penkinalusbassojen liittimiltä ja tuo paluuna erilliset kanavat bassoille ja ovikaiuttimille. Johtosarja on täysin plug&play F-sarjalaisiin ja E-sarjan Faceliftiin, mutta mahdollista asentaa myös pre-LCI E-sarjalaisiin irroittamalla liittimen ulommat (siniset) johdot ja yhdistämälle ne ovikaiuttimelle meneviin johtoihin kynnyskotelon juuressa, missä kaiuttimien rinnankytkentä tapahtuu. Johtosarjassa mukana liittimet AP4.9 bit vahvistimen kytkemiseen.

Paketissa mukana myös 40A MiniANL sulakepesä, 2+1m 10mm2 virta- ja maajohtoa tarvittavine liittimineen, 4kpl oviklipsejä jos sattuu ovipahveja irrottaessa rikkoutumaan, sekä 4kpl Silent Coat vaimennusmattoa, jos haluaa ovipahveja samalla lisävaimentaa.

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet